Închide meniul

Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 aprilie 2024, 23:23

Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate! Ce a spus despre ţintele FCSB-ului

Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, care speră să prindă grupele Ligii Campionilor. „Fălcosul” e de acord cu Becali că trebuie ca FCSB să aibă o campanie puternică de transferuri pentru a-şi îndeplini acest obiectiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali are ca ţinte pentru Champions League mai multe nume de jucători români. Totodată, vrea să îl transfere şi pe Rafa Mujica, ce face senzaţie în Liga Portugal, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor

Am înțeles că a făcut o ofertă de un milion (n.r.: pentru Otele). Cred că cei de la Cluj nu îl vor da… 6 milioane pentru o echipă din străinătate, poate. Nu știu, nu pot să-mi dau seama. Nu cred că cei de la CFR îl vor vinde. Cum nu cred că nici Mitriță (n.r.: va ajunge la FCSB). Mihai Rotaru nu cred că va accepta.

Bine, Gigi le-a făcut o ofertă… Dacă ia campionatul, măcar în grupele Europa League să ajungă. E foarte greu să ajungi în grupele Champions League, cum își dorește el. Dar se poate, de ce să nu încerci?

Și normal că trebuie să-ți aduci jucători, să-ți dublezi posturile, când ești înscris în mai multe competiții. Ceea ce face Gigi e ceva normal. Știți cum e, noi vrem să vedem o echipă în Liga Campionilor pe Arena Națională. Cine nu-și dorește? Vedeți ce atmosferă, ce emulație, ce se întâmplă în Liga Campionilor”, a declarat Ioan Andone pentru fanatik.ro.

Reclamă

FCSB are 10 puncte avans faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova în play-off-ul Ligii 1. CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, pe Cluj Arena. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal

Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica! Atacantul lui Arouca are clauză de reziliere.

Mujica poate fi achiziţionat de orice echipă care e dispusă să plătească 10 milioane de euro, cât este clauza lui de reziliere. Desigur, atacantul trebuie să fie de acord să meargă la echipa respectivă.

Reclamă 4 / 0/3

Braga şi l-ar dori şi ea pe Rafa Mujica. Revelo dezvăluia anul trecută că Mujica are o clauză de reziliere de 10 milioane de euro. Contractul cu Arouca al lui Mujica expiră în iunie 2025.

Mujica e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 5 milioane de euro.

În vârstă de 25 de ani, Mujica are un sezon de excepţie în Liga Portugal, competiţie transmisă în AntenaPLAY. În 27 de meciuri jucate în campionatul Portugaliei în acest sezon, Mujica a marcat 18 goluri şi a oferit 3 assist-uri.

După victoria cu Universitatea Craiova, Gigi Becali a făcut o listă de transferuri pentru Champions League pe care îşi doreşte să le realizeze. Louis Munteanu, Denis Alibec, Rafa Mujica, Alexandru Mitriţă şi Philip Otele sunt ţintele lui Gigi Becali pentru a „forţa” accederea în grupele Ligii Campionilor.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și