Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău începe revoluția la U Cluj, după eșecul cu Oțelul: „Aducem jucători, întărim concurența”

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 18:25

Reclamă
Ioan Ovidiu Sabău începe revoluția la U Cluj, după eșecul cu Oțelul: Aducem jucători, întărim concurența”

Ioan Ovidiu Sabău începe revoluția la U Cluj, după eșecul cu Oțelul

Ioan Ovidiu Sabău / Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău începe „revoluția” la U Cluj, după eșecul cu Oțelul. Tehnicianul „șepcilor roșii” s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale, de la meciul de pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre cele două echipe a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1. Oțelul a câștigat acest duel cu scorul de 1-0.

Ioan Ovidiu Sabău începe revoluția la U Cluj, după eșecul cu Oțelul. Mesajul tehnicianului

Antrenorul de la U Cluj a dezvăluit faptul că nu este mulțumit de jocul echipei sale, din cadrul acestui meci. Ioan Ovidiu Sabău a spus și că va încerca să aducă mai mulți jucători la club, în pauza competițională din această iarnă, pentru a forța un loc de play-off, la capătul sezonului regular.

„Am fost neinspiraţi în atac, crispaţi. Este o înfrângere care ne aduce cu picioarele pe pământ. Este supărare mare în momentul de faţă. Poate că şi noi ne-am fixat obiective mult mai măreţe decât putem duce în momentul de faţă.

Nu am lucrat cum trebuie, nu ne-am refăcut. Am pierdut foarte multe mingi. Noi trebuia să arătăm aşa cum am arătat în a doua repriză. Am întâlnit o echipă foarte bine pregătită fizic, cu mult curaj. Tot respectul, pentru că aşa trebuie să arate o echipă! Noi suntem buni atunci când avem posesia. Trebuie să facem o analiză corectă pentrua putea creşte.

Reclamă

(n.r. – Despre transferuri) Ne gândim la soluţii, analizăm. Sigur, se discută în anumite compartimente. Da, încercăm să aducem jucători pentru a întări concurenţa. Avem condiţii, stabilitate financiară şi suporteri extraordinari”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, după meci

Dan Nistor s-a dezlănțuit după U Cluj – Oțelul 0-1. Motivul pentru care a fost nemulțumit de arbitraj

La finalul partidei, Dan Nistor a avut un discurs dur la adresa arbitrului Istvan Kovacs. Jucătorul ardelenilor a dezvăluit faptul că centralul din Carei se comportă de parcă „ar fi Dumnezeu” și că nu a reușit să poarte o discuție cu acesta.

„Îmi pare rău, vă dați seama, dar și arbitrul mi-a dat cartonaș galben, după care la final mi-a zis că nu știu ce scrie în raport.

Reclamă 4 / 0/3

Nici n-ai voie să vorbești, parcă ar fi Dumnezeu. În fine, are el capul mai pe sus. Trebuie să-l respectăm că el e îmbrăcat în negru”, a spus Dan Nistor, la digisport.ro.

De asemenea, acesta a menționat faptul că, în opinia sa, U Cluj a făcut o primă repriză slabă la meciul de pe teren propriu.

”Din păcate, am făcut o primă repriză destul de slabă. A doua repriză a fost mult mai bună. Nu știu la acel gol dacă a fost nevalidat corect, n-am văzut faza, dar am un semn de întrebare. Păcat că nu am câștigat acasă. Din păcate, acasă nu reușim să jucăm așa cum o facem în deplasare”, a mai spus jucătorul de la U Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și