Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău și-a „taxat” jucătorii după Unirea Slobozia – U Cluj 2-2: „Ne-am crezut prea valoroși și importanți!”

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2024, 19:40

Reclamă
Ioan Ovidiu Sabău și-a „taxat jucătorii după Unirea Slobozia – U Cluj 2-2: „Ne-am crezut prea valoroși și importanți!

Ioan Ovidiu Sabău și-a "taxat" jucătorii după Unirea Slobozia - U Cluj 2-2

Ioan Ovidiu Sabău / Hepta

Ioan Ovidiu Sabău și-a „taxat” jucătorii după Unirea Slobozia – U Cluj 2-2. Antrenorul „șepcilor roșii” este de părere că elevii săi au crezut că vor câștiga fără probleme duelul cu echipa lui Adrian Mihalcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a făcut un pas greșit în Liga 1 și a remizat cu Unirea Slobozia. Partida care s-a jucat la Clinceni a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Ioan Ovidiu Sabău și-a „taxat” jucătorii după Unirea Slobozia – U Cluj 2-2

La finalul partidei, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre prestația echipei sale și nu s-a ferit de cuvinte. Acesta a dat de înțeles că jucătorii de la U Cluj s-au relaxat, având în vedere că sunt lideri în Liga 1.

De asemenea, Sabău a spus și la ce capitole va avea echipa de lucrat, în pauza competițională provocată de meciurile echipelor naționale.

„Sunt mulțumit pentru că am revenit. La cum am arătat în prima repriză trebuie să te și bucuri, a doua repriză am revenit, am înscris, am mai avut două sau trei situații. Așa ca primă concluzie, avem mult de lucru. Nu conștientizăm și nu realizăm că am fost o altă echipă ca tot ce înseamnă concentrare, organizare, modestie.

Reclamă
Reclamă

Mă preocupă în aceste două săptămâni de pauză ce am de făcut cu ei pentru a îi aduce la un nivel de forță, de viteză, de încredere, de tot ce înseamnă dueluri. Pierdem atât de ușor duelurile unu la unu.

Poate că ne-am crezut prea valoroși și prea importanți. Atunci s-a creat acea stare de mulțumire și că se pot rezolva lucrurile și când nu suntem total pregătiți”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la digisport.ro.

În momentul de față, U Cluj se află pe primul loc în Liga 1, cu 23 de puncte după 12 meciuri jucate. De notat este faptul că echipa lui Sabău a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie.

Reclamă

După pauza competițională, U Cluj se va duela, pe teren propriu, cu Oțelul Galați. Partida se va disputa pe data de 18 octombrie, de la ora 21:00.

Ioan Ovidiu Sabău, criză de nervi în Unirea Slobozia – U Cluj!

Ioan Ovidiu Sabău a făcut o criză de nervi în Unirea Slobozia – U Cluj! Antrenorul „șepcilor roșii” nu s-a mai controlat, în a doua repriză a duelului.

Momentul care l-a enervat pe Ioan Ovidiu Sabău l-a avut ca protagonist pe Radu Boboc, care a reușit un gol și un assist în cadrul duelului cu Unirea Slobozia, din etapa cu numărul 12 a sezonului de Liga 1.

Concret, în minutul 85 al partidei, la scorul de 2-2, jucătorii lui Sabău au pornit o acțiune ofensivă, iar balonul a ajuns în bandă, la Radu Boboc.

Fundașul de la U Cluj a încercat să trimită o centrare în careu, însă a trimis balonul în afara terenului, cu o execuție greșită.

După acest moment, Ioan Ovidiu Sabău a avut o criză de nervi, la marginea terenului. Acesta a gesticulat secunde în șir, după eroarea comisă de fundașul echipei sale.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30! Duel „de foc” între Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă! Echipele de start

21:11

LIVE VIDEOPanetolikos – AEK se joacă ACUM în AntenaPLAY! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie!

20:54

Panică pe teren, la CFR Cluj – Poli Iaşi. Medicii de pe ambulanţă, chemaţi de urgenţă! Kamara a văzut direct cartonaş roşu

20:10

CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv

20:06

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

20:03

Ferencvaros – Gloria Bistrița 32-28, în Liga Campionilor la handbal feminin! Al 3-lea eșec la rând pentru elevele lui Pera

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și