Închide meniul

Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova: „Mi-a fost ruşine! Am arătat jalnic”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 11:09

Reclamă
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova: „Mi-a fost ruşine! Am arătat jalnic

Lazslo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff

Laszlo Dioszegi / Antena Sport

Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova. Patronul celor de la Sepsi a spus că i-a fost ruşine de jocul echipei sale din a doua repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Dioszegi a spus că cel mai realist obiectiv este ca echipa sa să evite retrogradarea. Sepsi se află pe locul 10, cu 20 de puncte.

Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova

„Nu cred că există conducător de la Sepsi sau suporter care poate să spună că este mulțumit. În repriza secundă a fost o singură echipă pe teren și aceea nu a fost Sepsi.

Nu jucăm cum am gândit acum 3-4 luni în urmă. Din păcate, cu jocul de astăzi, nu putem spera decât la evitarea retrogradării. Din ce am văzut și azi și în ultimele meciuri, în afară de meciul cu Rapid, nu am jucat nimic.

Trebuie schimbat ceva, așa nu mai merge. Dacă rămâne așa, nu avem speranțe că se schimbă ceva. În ultimele două săptămâni am sperat că echipa o să arate altfel, dar din min. 45 n-am mai jucat nimic.

Reclamă
Reclamă 4

Parcă nici forță n-am avut. Am arătat jalnic! Mi-a fost rușine să văd repriza a doua”, a spus Laszlo Dioszegi pentru iamsport.ro.

FCU Craiova – Sepsi 2-1. Dramatism în Bănie! Gol în minutul 90+2. Oltenii, la prima victorie după 7 etape

FCU Craiova – Sepsi 2-1. Partida a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro și a contat pentru etapa cu numărul 17 a Ligii 1. Pentru FC U Craiova 1948 a marcat Blănuţă, în minutul 10, în timp ce Sepsi a egalat scorul prin Matei, în minutul 31.

Golul victoriei a fost marcat de Lacroix, în minutul 90+2.

Reclamă

”Am făcut foarte multe greșeli în joc și de poziționare și când am avut mingea. Dacă în prima rerpiză am jucat bine, a doua le-a aparținut în totalitate lor.

Inexplicabile greșeli. Am primit două goluri la fel, din centrări din lateral. La mijloc au pasat cu lejeritate, au dus mingea în margine și și-au creat multe ocazii. Când pierzi în minutul 92 e greu de explicat dar mă așteptam la mai mult de la echipa mea. Nu putem juca decât o repriză, suntem obligați să jucăm două. În a doua repriză parcă ne-am blocat, am greșit tot, am dat ba în out, ba la adversar.

Am spus că aveam mari așteptări, au fost două săptămâni în care s-au pregătit foarte bine, dar când a venit examenul oficial am arătat bine doar o repriză, ceea ce e foarte puțin. Devine o situație grea, sunt foarte multe echipe, campionatul este foarte echilibrat, multe echipe la același număr de puncte.

În momentul de față trebuie să ne pregătim mult mai bine, să facem mult mai mult la antrenamente, să exersăm finalizarea, construcția și trebuie remediate problemele pe fază defensivă. Greșeli de poziționare pe car ele învățăm la copii și juniori. Numai așa putem avea rezultate pozitive”, a declarat Liviu Ciobotariu la finalul partidei, conform digisport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

12:05

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și