Închide meniul

Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova: „Mi-a fost ruşine! Am arătat jalnic”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 11:09

Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova: „Mi-a fost ruşine! Am arătat jalnic

Lazslo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff

Laszlo Dioszegi / Antena Sport

Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova. Patronul celor de la Sepsi a spus că i-a fost ruşine de jocul echipei sale din a doua repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Dioszegi a spus că cel mai realist obiectiv este ca echipa sa să evite retrogradarea. Sepsi se află pe locul 10, cu 20 de puncte.

Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova

„Nu cred că există conducător de la Sepsi sau suporter care poate să spună că este mulțumit. În repriza secundă a fost o singură echipă pe teren și aceea nu a fost Sepsi.

Nu jucăm cum am gândit acum 3-4 luni în urmă. Din păcate, cu jocul de astăzi, nu putem spera decât la evitarea retrogradării. Din ce am văzut și azi și în ultimele meciuri, în afară de meciul cu Rapid, nu am jucat nimic.

Trebuie schimbat ceva, așa nu mai merge. Dacă rămâne așa, nu avem speranțe că se schimbă ceva. În ultimele două săptămâni am sperat că echipa o să arate altfel, dar din min. 45 n-am mai jucat nimic.

Reclamă

Parcă nici forță n-am avut. Am arătat jalnic! Mi-a fost rușine să văd repriza a doua”, a spus Laszlo Dioszegi pentru iamsport.ro.

FCU Craiova – Sepsi 2-1. Dramatism în Bănie! Gol în minutul 90+2. Oltenii, la prima victorie după 7 etape

FCU Craiova – Sepsi 2-1. Partida a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro și a contat pentru etapa cu numărul 17 a Ligii 1. Pentru FC U Craiova 1948 a marcat Blănuţă, în minutul 10, în timp ce Sepsi a egalat scorul prin Matei, în minutul 31.

Golul victoriei a fost marcat de Lacroix, în minutul 90+2.

Reclamă 4 / 0/3

”Am făcut foarte multe greșeli în joc și de poziționare și când am avut mingea. Dacă în prima rerpiză am jucat bine, a doua le-a aparținut în totalitate lor.

Inexplicabile greșeli. Am primit două goluri la fel, din centrări din lateral. La mijloc au pasat cu lejeritate, au dus mingea în margine și și-au creat multe ocazii. Când pierzi în minutul 92 e greu de explicat dar mă așteptam la mai mult de la echipa mea. Nu putem juca decât o repriză, suntem obligați să jucăm două. În a doua repriză parcă ne-am blocat, am greșit tot, am dat ba în out, ba la adversar.

Am spus că aveam mari așteptări, au fost două săptămâni în care s-au pregătit foarte bine, dar când a venit examenul oficial am arătat bine doar o repriză, ceea ce e foarte puțin. Devine o situație grea, sunt foarte multe echipe, campionatul este foarte echilibrat, multe echipe la același număr de puncte.

În momentul de față trebuie să ne pregătim mult mai bine, să facem mult mai mult la antrenamente, să exersăm finalizarea, construcția și trebuie remediate problemele pe fază defensivă. Greșeli de poziționare pe car ele învățăm la copii și juniori. Numai așa putem avea rezultate pozitive”, a declarat Liviu Ciobotariu la finalul partidei, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și