Închide meniul

„Mă simţeam foarte rău” Adrian Petre a rupt tăcerea despre perioada petrecută la FCSB! Ce a spus despre criticile lui Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 8 octombrie 2024, 17:47

Reclamă
„Mă simţeam foarte rău Adrian Petre a rupt tăcerea despre perioada petrecută la FCSB! Ce a spus despre criticile lui Gigi Becali

Adrian Petre a rupt tăcerea despre perioada petrecută la FCSB!

Adi Petre, într-un meci pentru FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Petre a rupt tăcerea despre perioada petrecută la FCSB! Jucătorul care îşi anunţase retragerea la numai 26 de ani, dar care a revenit asupra deciziei, a recunoscut că, după ce a plecat de la roş-albaştri, Gigi Becali i-a criticat şi mai dur pe atacanţii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Petre a rezistat numai 4 luni la FCSB. Gigi Becali a plătit 800.000 de euro pentru a-l transfera de la Esbjerg, într-o perioadă în care atacantul impresionase la naţionala U21. După ce l-a împrumutat la Cosenza pentru numai 50.000 de euro, Becali l-a lăsat să plece fără să ceară niciun ban în schimbul lui.

„Mă simţeam foarte rău” Adrian Petre a rupt tăcerea despre perioada petrecută la FCSB! Ce a spus despre criticile lui Gigi Becali

Adrian Petre a dezvăluit că plecarea de la FCSB nu a depins de el. Becali a decis să renunţe la atacant, după ce Adi Petre nu a avut evoluţiile pe care patronul FCSB-ului le aştepta de la el.

Un singur moment regret. Am avut multe de învățat, mi-a plăcut experiența acolo, aș fi vrut să rămân mai mult. Dacă era după mine, stăteam mai mult.

(n.r.: despre criticile lui Gigi Becali) Da, criticile sunt normale. Până la urmă, nu am fost eu singurul criticat, nici înainte de mine, nici după. Toți atacanții care au venit după mine poate au fost și mai rău tratați, dar acum, când privesc în spate nu pot să spun ceva de rău.

Reclamă
Reclamă

Da, atunci când eram acolo mă simțeam foarte rău, pentru că nu jucam și erau și alte chestii, dar acum când văd că are același comportament și cu alți jucători, nu pot să spun că mă simt eu nedreptățit”, a spus Adi Petre pentru digisport.ro.

Retras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

Retras din activitate pentru o singură zi, Adi Petre trage tare pentru a reveni în formă şi visează cu ochii deschişi la naţională. Atacantul pe care Gigi Becali plătea 800.000 de euro, în urmă cu patru ani, are planuri mari.

Uite retragerea, nu e retragerea! O zi a pus ghetele în cui Adi Petre! Apoi s-a răzgândit. Gabi Tamaş l-a convins să revină pe teren.

Reclamă

Fost la FCSB, Farul sau Esbjerg, Adi Petre a vrut să se lase la doar 26 de ani, dar Gabi Tamas l-a convins să n-o facă şi l-a adus la Chiajna.

Gabi a contat foarte mult şi când am semnat aici! Sper că a fost o alegere bună să revin”, a spus Adi Petre pentru AntenaSport.

La Chiajna, Adi Petre visează să redevină golgheterul de la tineret şi să fie chemat de Mircea Lucescu la naţională. „Mă mai gândesc. Atât timp cât sunt sănătos şi am rezultate, de ce nu?! Asta îmi doresc, să fiu sănătos şi rezultatele or să vină după. O iau pas cu pas pentru ca sunt destul de tânăr şi am destul timp să ajung şi la naţională”, declara Adi Petre pentru AntenaSport.

Adi Petre a prins semifinalele EURO U21 din 2019

Cu România U21, el a prins semifinalele Europeanului din Italia alături de Ianis Hagi, Coman, Răzvan Marin sau Puşcaş.

Adrian Petre a jucat 18 partide pentru naţionala U21 a României. El a marcat 5 goluri pentru „tricolorii” U21. Petre a bifat mai multe echipe în ultimii ani, în încercarea de a reveni la forma din anii 2019-2020, atunci când valora circa 1.5 milioane de euro.

La 4 luni după ce plătea 800.000 de euro pentru a-l transfera, Gigi Becali decidea să îl împrumute pe Adrian Petre la Cosenza, pentru doar 50.000 de euro. Petre nu a convins nici la echipa italiană, iar după revenirea în ţară a fost cedat gratis de Becali la UTA.

Gică Hagi l-a luat ulterior la Farul, iar după o lungă perioadă de regres cota lui Petre a crescut. El valora la momentul plecării la Levadiakos, în Grecia, 800.000 de euro.

La echipa greacă Adrian Petre a petrecut numai 5 luni. S-a întors în ţară, la Hermannstadt. Nici la sibieni nu a avut evoluţiile aşteptate, ajungând la CS Tunari.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:22

Frances Tiafoe l-a înjurat pe arbitru după ce a fost învins dramatic în turul trei de la Mastersul de la Shanghai!

19:11

FotoNicolae Stanciu şi Ianis Hagi au primit cadouri din partea suporterilor echipei naţionale! Mesajul emoţionant pentru „tricolori”

19:10

Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu

18:28

Monica Niculescu şi Cristina Buşca s-au calificat în optimile de finală de la WTA Wuhan

18:27

Transferurile Rapidului, făcute praf de un fost oficial al FCSB-ului: „Niciun jucător”! Verdict dur: „N-au ce să caute în Liga 1”

17:45

Cine este jucătorul cu două facultăţi terminate, înscris la Master şi care a fost chemat de Mircea Lucescu la naţională

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și