Închide meniul

Marcel Pușcaș, discurs critic la adresa lui Sorin Cârțu: „Submediocru spre penibil! Gramatica ta zgârie grav auzul!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 mai 2023, 17:07

Marcel Pușcaș, discurs critic la adresa lui Sorin Cârțu: Submediocru spre penibil! Gramatica ta zgârie grav auzul!”

Marcel Pușcaș, discurs critic la adresa lui Sorin Cârțu

Marcel Pușcaș / Hepta

Marcel Pușcaș (62 de ani), președintele celor de la FC U Craiova, a avut un discurs critic la adresa lui Sorin Cârțu, în „războiul” pentru identitate dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacul lui Pușcaș vine ca urmare a unui derapaj pe care Cârțu l-a avut la adresa acestuia.

Marcel Pușcaș, discurs critic la adresa lui Sorin Cârțu

Oficialul FC U Craiova a postat, pe Facebook, un mesaj dur pentru Sorin Cârțu, pe care îl numește „submediocru”.

„RAPSODUL CÂRȚU ACUZĂ FĂRĂ ACUZATIV / Trânteli, pagube, picaje, Botezatu / Am urmărit emisiunea de la Fanatik în care Cârțu mă face «mediocru și menestrel». Mai zice că «nici eu și nimeni din zona clubului nostru n-are dreptul să vorbească despre Craiova Maxima. Noi am fi în altă zonă».

Bineînțeles că, mai întotdeauna comentariile publice ale lui Cârțu în limba română zgârie urechile prin cel puțin greșita acordare a subiectului cu predicatul și prin lipsa de folosire a acuzativului. Cum naiba poți acuza pe cineva fără acuzativ? Deci gramatical e varză omul. Submediocru spre penibil.

Reclamă

În primul rând îl informez pe RAPSOD că mediocrul Pușcaș a câstigat tot atâtea campionate câte a câștigat și el. Și probabil că dacă își rupea piciorul la 25 de ani, în 1980, nu mai apuca nici Fiorentina, Bordeaux, Kaiserslautern și nimic altceva. Și da, sunt un menestrel într-un fotbal rapsodic.

Mai spune stupidul că noi, FCU 1948, nu cunoaștem istoria clubului. Măi, să fie!? Să ne amintească atunci Cârțu, prin răspuns, dacă:

1. A vândut vreun meci al clubului mult iubit?
2. A păgubit clubul în campionatul ’90-91 cu vreo 2 milioane de dolari, proveniți din vânzarea lui Gică Popescu, într-o perioadă când bugetul unui club din România era de maximum 200.000 de dolari?
3. A contribuit la declinul Craiovei Maxima ca jucător?
4. Dar la declinul financiar al clubului acum apărat, prin risipa făcută, ca să mă exprim elegant?
5. A retrogradat «cerberul» Maximei nu mai puțin de 6 echipe din SuperLiga? Este acesta un record absolut al unui antrenor din România?
6. Sunt aceste eșecuri dovezi ale submediocrității profesionale și a unei ipocrizii deșănțate?

Reclamă 4 / 0/3

Mai pe scurt să ne vorbească și despre trânteli, pagube și picaje profesionale. Vezi că mai știm și noi ceva din istoria ta? Și știi de ce știm? Pentru că adevărata Știința suntem noi. Tu ești la această oră doar un cameleon camuflat.

Că gramatica ta zgârie grav auzul e una, dar că nu știi că al tău club are 10 ani, nu mai mult, și i s-au dedicat un loc și-o promovare nefirească și ilegală e deja prea mult. Mă gândesc chiar la soluții medicale de urgență.

CERBERULE MAXIM, ca să înțelegi mai bine, dacă împrumuți haine de la Botezatu, nu înseamnă că ești Cătălin Botezatu. În cazul tău, mai știi? PS. NU NE MAI MUȘCA DE C*R! STAI ÎN BANCA TA! / Va urma o Saga”, a scris Marcel Pușcaș, pe contul personal de Facebook.

În acest moment, FC U Craiova se află pe primul loc din play-out-ul Ligii 1, cu 31 de puncte obținute. De cealaltă pare, Universitatea Craiova ocupă locul 4 din play-off, cu 35 de puncte.

Ce a spus Sorin Cârțu

„Atmosfera a fost una senzațională, deși am văzut că unora nu prea le-a convenit și au început să facă niște comentarii. Profit de momentul ăsta să atrag atenția. Sunt foarte iritat de intervenția unora care nu au nicio treabă cu zona în care noi activăm, mă refer la Pușcaș (n.r. Marcel Pușcaș).

Ei au vrut să activeze în zona asta, dar li s-a închis ușa, n-au putut să treacă de pragul respectiv. Dar în schimb vorbesc despre noi. I-am mai atras o dată atenția: ‘nu mai vorbi tu de istoria Craiovei, nu mai vorbi tu de Craiova Maxima’, pentru că nostalgiile noastre nu pot intra în gura unor mediocri din fotbal. Pentru că el asta a fost în fotbal, un mediocru.

Reclamă

Nu simțim nevoia să primim sfaturi de la niște oameni mediocri. Noi suntem într-o altă parte a acestui campionat, el este un menestrel care încearcă să transmită niște idei care pleacă din niște minți bolnave și niște guri urât mirositoare, pentru că ei își alimentează ura din ceea ce înseamnă Universitatea Craiova”, este declarația, lui Sorin Cârțu, care l-a înfuriat pe Marcel Pușcaș, pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Marcel Pușcaș, discurs critic la adresa lui Sorin Cârțu
  • 62 de ani are Marcel Pușcaș

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și