Închide meniul

Mario Camora pune tunurile pe FCSB: „Vrem să câştigăm şi să ne apropiem de primul loc!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 decembrie 2023, 21:29

Reclamă
Mario Camora pune tunurile pe FCSB: „Vrem să câştigăm şi să ne apropiem de primul loc!

Mario Camora pune tunurile pe FCSB, după ce CFR Cluj a obţinut o remiză în Giuleşti şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

Mario Camora, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Mario Camora pune tunurile pe FCSB, după ce CFR Cluj a obţinut o remiză în Giuleşti şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Camora e deja cu gândul la derby-ul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora a spus că obiectivul este să câşltige derby-ul cu FCSB şi să se apropie de primul loc.

Mario Camora pune tunurile pe FCSB

Noi ştiam rezultatul de la Botoşani. Dacă Mister a băgat 5 fundaşi. Dacă aveam nevoie de victorie, nu băga. Şi egal era bun. Noi am venit pentru a câştiga. Am avut o atitudine foarte bună. Echipa a jucat bine şi are viitor. Noi am vorbit şedinţă între jucători şi am zis că trebuia să schimbăm ceva. Astăzi s-a văzut atitudine şi am turat motoarele şi s-a văzut acest lucru. A fost pe piept şi arbitrul a spus asta. M-a lovit în piept mingea şi domnul Barbu a spus că aveam dreptate. Cred că a fost şi un arbitraj bun.

Încă nu am vorbit cu Deac. sperăm să nu fie nimic rău. E un jucător important pentru noi. Avem nevoie de toţi jucătorii. Sperăm să facem un rezultat bun, să obţinem o victorie şi să venim aproape de primul loc„, a spus Mario Camora după remiza din Giuleşti.

La rândul său, şi portarul Răzvan Sava e cu gândul deja la derby-ul de duminică cu FCSB.

Reclamă

Am vrut să închid poarta. Sper că mi-am făcut treaba. A fost un meci intens, greu. Suntem fericiți că am făcut egal. Mi-am dat seama la schimbări de rezultat la Alexandria.

Chiar m bucur că am scos mingea, suntem un grup. Ne ajută calificarea foarte mult. Acum ne gândim la meciul cu FCSB.

Niciun derby nu e ușor. Ne dorim să câștigăm, o să ne antrenăm și vedem ce se va întâmpla.

Reclamă 4 / 0/3

Este unul dintre obiectivele mele (n.r. să ajungă la echipa națională). Clar, e greu. Moldovan, Radu, Niță, e foarte greu, dar eu încerc să ajung cât mai sus”, a spus Răzvan Sava, la finalul meciului cu Rapid, conform digisport.ro.

Pe stadionul Giuleşti, CFR Cluj a fost salvată în prima repriză de intervenţiile portarului Sava, care a scos în minutul 24 la dubla ocazie Borja Valle şi apoi Papeau. Oaspeţii au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Matei Ilie, iar giuleştenii au mai trecut pe lângă gol în minutul 70, când Răzvan Sava a scos incredibil şutul lui Funsho. S-a încheiat fără gol în Giuleşti, scor alb care a avantajat echipa oaspete, CFR Cluj, calificată astfel în sferturile Cupei, de pe locul secund în grupa B, unde a adunat 5 puncte. Rapid s-a clasat pe locul al treilea, cu 5 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și