Închide meniul

Mihai Lixandru știe ce problemă a avut FCSB la meciul cu Unirea Slobozia: „Suntem conștienți de asta”

Alex Ioniță Publicat: 20 iulie 2024, 13:16

Reclamă
Mihai Lixandru știe ce problemă a avut FCSB la meciul cu Unirea Slobozia: „Suntem conștienți de asta

Mihai Lixandru știe ce problemă a avut FCSB la meciul cu Unirea Slobozia

Captură AntenaSport

Mihai Lixandru știe ce problemă a avut FCSB la meciul cu Unirea Slobozia. Mijlocașul lui Gigi Becali a dat toate cărțile pe față, după partida din etapa a 2-a a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unirea Slobozia a încurcat-o pe FCSB la Clinceni, într-un duel care s-a încheiat cu scorul de 2-2. Partida a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Lixandru știe ce problemă a avut FCSB la meciul cu Unirea Slobozia

După meci, Mihai Lixandru a declarat faptul că FCSB nu a știut să gestioneze o partidă pe care a avut-o „în mână”. De asemenea, mijlocașul a tras un semnal de alarmă și a spus că echipa trebuie să învețe din aceste greșeli.

„Nu se întâmplă nimic dacă am făcut din nou egal. Din păcate am fost egalați pe final. Ne simțeam bine, eram în joc. Nu dăm acum vina pe teren, nu dăm vina pe arbitri și nici pe adversari. Am avut meciul în mână și nu am știut să-l gestionăm.

Din păcate, am fost egalați pe final. Nu cred că am făcut un joc extraordinar, dar nici rău. Puteam să câștigăm cele trei puncte dacă eram mai atenți, dar trebuie să învățăm din greșelile astea.

Reclamă
Reclamă 4

Din păcate nu a fost cel mai bun început. Suntem conștienți de asta. Ne dorim foarte mult să câștigăm fiecare meci. Am văzut supărarea de după meci și am văzut supărarea din vestiar.

Ne dorim să facem un rezultat bun cu Maccabi Tel Aviv și să mergem în turul trei preliminar. O să începem să îi analizăm”, a spus Mihai Lixandru, la finalul meciului.

Presa din Israel a dat verdictul despre jucătorii de la FCSB, după 2-2 cu Unirea Slobozia

Jurnaliștii din Israel sunt de părere că jucătorii campioanei au fost neputincioși în partida cu Unirea Slobozia.

Reclamă

”Campioana României, FCSB, a jucat vineri, ultimul meci înainte de dubla decisivă cu Maccabi Tel Aviv, din preliminariile Champions League, 2-2 cu Unirea Slobozia.

Totuși, israelienii nu au uitat de victoria roș-albaștrilor cu Virtus, din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României a trecut de formația din San Marino cu scorul general de 11 la 1.

FCSB a condus de două ori după golurile semnate de Mihai Lixandru și Darius Olaru, dar nu a putut să își mențină avantajul. Gazdele au obținut un punct, după ce au marcat în minutul 89. Antrenorul Elias Charalambous a început meciul cu o formulă puternică de start, dar elevii săi au fost neputincioși în a mai domina meciul așa cum au făcut-o în turul precedent din preliminariile Champions League, când au distrus-o pe Virtus, 11-1 la general.

FCSB rămâne fără victorie în campionat în acest sezon și are două puncte după două meciuri. În prima etapă, a încheiat la egalitate pe teren propriu cu U Cluj, scor 1-1. Nici în acel meci nu au reușit să țină de avantaj”, a notat publicația sport5.co.il.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47 20 iul.

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și