Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2024, 8:26

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua

Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea. Prima partidă va fi cea din Supercupa României, pe care echipa lui Elias Charalambous o va juca cu Corvinul Hunedoara, pe 6 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a mai spus că FCSB va avea nevoie să joace şi meciurile din preliminariile Ligii Campionilor tot pe stadionul din Ghencea. Varianta de a juca pe stadionul Arcul de Triumf a fost repsinsă de oficialul FCSB.

Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea

Vom juca pe stadionul Steaua doar din cauza faptului că nu putem să jucăm pe Arena Națională! Cum se va elibera Arena Națională și va fi redată fotbalului, chestie pe care nu o să o înțeleg niciodată…

Vom juca în Ghencea pentru că Ghencea… Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA, Steaua și-așa mai departe! Vom juca în Ghencea pentru că este singurul stadion care ne poate găzdui. N-o să jucăm meciuri din Champions League pe Arc cu șase mii de oameni în tribună, nu-i normal„, a spus Mihai Stoica la gsp.ro.

CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel

Oficialii de la CSA Steaua au pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel. Reprezentanții clubului militar au emis un comunicat deosebit de dur la adresa campioanei din Liga 1, după victoria obținută în fața lui Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

Curtea de Apel a publicat motivarea deciziei cu privire la palmaresul clubului istoric Steaua București. Instanța le-a dat câștig de cauză militarilor pentru performanțele din perioada 1947-1998, însă palmaresul din 1998-2017 a fost lăsat „în aer”.

Cei de la CSA Steaua au lansat și un atac la adresa celor de la FCSB. „Militarii” au numit-o pe campioana României „clubul celor 4 consoane” și „echipa din Popești-Leordeni”, atunci când i-au anunțat pe fani că FCSB a folosit, în mod ilegal, palmaresul Stelei.

„COMUNICAT DE PRESĂ

Reclamă

Ziua în care s-a făcut dreptate!
După mulți ani în care numele și performanțele echipei Steaua București au fost însușite, în mod ilegal, de către clubul celor patru consoane (FCSB) a venit momentul adevărului!

Din motivarea pe care Curtea de Apel București a trimis-o astăzi clubului nostru, reiese că ”palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei Steaua București, din 1947 și până în 1998, aparține reclamantului”, adică formației STEAUA BUCUREȘTI. De asemenea, Curtea a constatat că echipa din Popești-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric al Stelei.
Deși nu este o hotărâre definitivă, este evident că, palmaresul pentru perioada 1947-1998 are autoritate de lucru judecat, ceea ce înseamnă că toate trofeele câștigate în această perioadă aparțin Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. 20 de titluri de campioană, 19 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei sunt în vitrina clubului nostru și fac din Steaua București cel mai titrat club din România”, se arată în comunicatul remis de CSA Steaua.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și