Închide meniul

Mihai Stoica, anunț despre o posibilă revenire a lui Jugurtha Hamroun la FCSB: „Sunt în contact cu el”

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 21:12

Reclamă
Mihai Stoica, anunț despre o posibilă revenire a lui Jugurtha Hamroun la FCSB: Sunt în contact cu el”

Mihai Stoica, anunț despre o posibilă revenire a lui Jugurtha Hamroun la FCSB

Colaj Mihai Stoica și Jugurtha Hamroun / Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunț despre o posibilă revenire a lui Jugurtha Hamroun la FCSB. Oficialul vicecampioanei a vorbit despre algerianul care este, în prezent, liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hamroun a dezvăluit în cadrul unui interviu faptul că și-ar dori să revină în fotbalul românesc. Totodată, fostul jucător de la Oțelul și FCSB a menționat că discută, în momentul de față, cu anumite cluburi din Liga 1.

Mihai Stoica, anunț despre o posibilă revenire a lui Jugurtha Hamroun la FCSB. Dezvăluirea oficialului

„MM” Stoica a fost total surprins de declarația lui Hamroun. Managerul general al celor de la FCSB a crezut inițial că fostul fotbalist de la echipa lui Gigi Becali și-a încheiat cariera.

Totuși, Mihai Stoica a ținut apoi să pună capăt zvonurilor. Acesta a menționat faptul că FCSB are deja destui jucători pe poziția în care joacă Hamroun.

„Hamroun? S-a lăsat de fotbal! Are 34 sau 35 de ani. Nu, nu, s-a lăsat de fotbal. S-a mutat în București. Eu sunt în contact cu el, mai vine la meciuri. În vară s-a întors, dar s-a lăsat.

Reclamă
Reclamă 4

Ce declarație a dat? Oare de ce toți ne propun jucători pe poziția lui Coman, unde mai avem Octavian Popescu și Luis Phelipe?”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Jugurtha Hamroun a fost legitimat la FCSB în perioada iulie 2015 – august 2016. În tricoul actualei vicecampioane, jucătorul a adunat 44 de partide în care a marcat 11 goluri și a oferit 7 pase decisive.

Jugurtha Hamroun și-a anunțat revenirea în Liga 1

Jugurtha Hamroun și-a anunțat revenirea în Liga 1. Fostul jucător al celor de la FCSB, în prezent liber de contract după ultima aventura din Qatar, a dezvăluit faptul că vrea să își încheie cariera în Liga 1.

Reclamă

În cadrul unui eveniment, Jugurtha Hamroun a dezvăluit faptul că negociază cu mai multe formații din campionatul intern, pentru a-și găsi o nouă echipă, în pauza competițională din această iarnă.

Acesta nu a dorit să dea numele cluburilor respective, dar a dezvăluit faptul că aceste formații se află aproape de jumătatea clasamentului.

„Îmi este dor de fotbalul românesc, de Liga 1. O să încerc să revin în România, în această iarnă. Acum sunt in tratative cu unele echipe din prima ligă. Nu pot să spun nimic concret, dar sunt niște echipe de la mijlocul clasamentului.

Voi mai discuta, sper că voi reveni, îmi este dor de fotbal. Am avut ultimul contract în Qatar, dar aș dori să îmi închei cariera în România. Am fost la câteva meciuri ale celor de la FCSB, am primit invitații de la Mihai Stoica”, a spus Hamroun.

Recomandări

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 3 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 4 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 5 Verdictul lui Sorin Cârţu înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars (21:15) 6 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor”
Citește și