Închide meniul

Mihai Stoica, anunț surprinzător despre Vlad Chiricheș. Postul pe care vrea sa i-l ofere la FCSB: „Am de învățat de la el”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2023, 8:27

Reclamă
Mihai Stoica, anunț surprinzător despre Vlad Chiricheș. Postul pe care vrea sa i-l ofere la FCSB: „Am de învățat de la el

S-a aflat când revine Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de fani

Mihai Stoica şi Vlad Chiricheş / Profimediaimages

Mihai Stoica a făcut un anunț surprinzător despre Vlad Chiricheș. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB este încântat de internaţionalul român, care se recuperează după ce a avut mai multe probleme de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a dezvăluit că, în momentul în care Chiricheş va decide să îşi încheie cariera de jucător, este aşteptat să continue la FCSB din postura de oficial. Ia în calcul să îi ofere chiar fostul post pe care l-a avut la liderul Ligii 1, acela de manager general.

Mihai Stoica, anunț surprinzător despre Vlad Chiricheș

Revenit la FCSB după un deceniu, Chiricheş a jucat numai patru meciuri în Liga 1. S-a accidentat în luna august, în meciul cu UTA, şi de atunci încearcă să se recupereze. A primit acum o ofertă greu de refuzat de la Mihai Stoica.

(n.r. – despre faptul că FRF va impune directori sportivi) Am 32 de ani în meseria asta. Eventual să predau m-aş duce, dacă aş fi chemat. Ar fi culmea. Am învăţat de la băieţii mari. I-am cunoscut pe Marotta, Monchi, Lacombe, care a creat marele Lyon.

(n.r – un om de la FCSB, pe care l-ar vedea în postura de director sportiv) Da, şi să joace în acelaşi timp. Eu îmi doresc, în viitor… Eu îi doresc să joace cât mai mult, dar în momentul în care va decide să înceteze activitatea de jucător, pe Vlad Chiricheş l-aş dori lângă mine.

Reclamă
Reclamă

E singurul jucător cu care am colaborat şi colaborez despre care nu mi-e ruşine să spun că am de învăţat de la el. Printre cei cu care a lucrat, Ancelotti, Sarri şi De Zerbi. Dacă nici el nu are ce să ne spună şi să ne înveţe, atunci… Da da, l-aş vedea, dacă el vrea să îmbrăţişeze această meserie”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Vlad Chiricheş, decizie rar întâlnită în fotbal

Chiricheş are un salariu lunar de 40.000 de euro la FCSB, dar i-a transmis patronului că e pregătit să încaseze doar 5.000 de euro cât timp nu va evolua. Căpitanul naţionalei a suferit o ruptură musculară şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate. MM i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi i-a spus că îi dăm 5000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici. A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal.

Reclamă

Şi el a spus: ‘Uite cum facem. Îmi daţi 5000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las’. Eu, în ultimele două luni i-am dat 5000 de euro. Cine face aşa? De la 40.000 la 5000? El ia 5000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase.

Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și