Închide meniul

Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 martie 2024, 9:18

Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: Minciuni ordinare!”

Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit

Neluţu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj/ Hepta

Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit. Patronul de la CFR Cluj a reacționat, după ultimele zvonuri legate de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit unor zvonuri apărute, CFR Cluj ar fi avut restanțe salariale importante către jucători și oficiali, printre care și Cristi Balaj, președintele echipei din Gruia. La auzul acestor informații, Varga a ținut să asigure că aceste detalii sunt eronate.

Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit

Patronul din Gruia a dat asigurări că niciun oficial de la CFR Cluj nu și-a primit salariul cu întârziere și a spus că zvonurile apărute sunt niște „minicuni ordinare”.

„Balaj va rămâne și nu este adevărat că sunt restanțe la Balaj, Bilașco sau Mara. Sunt minciuni ordinare”, a spus Neluțu Varga, la digisport.ro.

Discuția a apărut în contextul în care Cristi Balaj se află în ultimele 3 luni ale contractului cu fosta campioană a României.

Reclamă

Totuși, fostul central a spus că patronul și-ar dori ca el să rămână „pe viață” la CFR Cluj. De asemenea, Balaj a dat asigurări că Neluțu Varga și-a onorat promisiunile, pe partea financiară.

”Legat de situația financiară, domnul Varga și-a onorat promisiunile, deci suntem în grafic. Nu le pot numi restanțe atât timp când am cerut să primesc altfel banii, am vrut să investesc în ceva. Repet, ne-am înțeles de fiecare dată și nu știu de unde au apărut acele speculații.

S-a discutat despre o solicitare a unui eventual faliment. Era vorba doar de o solicitare a unei firme de echipament sportiv din Brașov care a intrat în faliment, iar noi doar am făcut solicitarea de a sta la masa credală.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi expiră contractul la vară, tot din discuția pe care am avut-o cu domnul Varga mi-a spus că vrea să rămân pe viață la CFR Cluj și mi-a spus-o de curând. Deci este doar o formalitate. Mă simt foarte bine aici, îmi place. E schimbată situația din ultimii ani, dar acum facem un pas în spate doar pentru a ne lua avânt”, a spus și Cristi Balaj, conform sursei citate anterior.

Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu

Neluţu Varga a transmis un mesaj tranşant pentru Adrian Mutu. Patronul de la CFR Cluj a recunoscut că a avut alte aşteptări de la duelul cu Universitatea Craiova, pierdut de clujeni în prima etapă a play-off-ului. Acesta a mai dezvăluit şi ce obiectiv clar i-a setat „Briliantului”.

CFR Cluj a picat pe locul patru în play-off, după ce a fost învinsă de Universitatea Craiova. Clujenii sunt la opt puncte distanţă de primul loc, ocupat de FCSB.

„Normal că m-am așteptat la altceva. Nu mi-a displăcut jocul, dar nu mi-a plăcut că nu am câștigat. Dar am avut ghinion. Au fost 22 de ocazii. nu pot să îl condamn pe Mutu pentru înfrângere. Echipa a jucat.

Deocamdată este în grafic. Dacă face ce are de făcut, totul va merge bine. Nimic nu e terminat. Șansele să-și îndeplinească obiectivul sunt foarte mari.

(N.r. Care este obiectivul?) Minim locul 2. Obiectivul pe care l-am pus este minim locul 2, dar bineînțeles că vrem titlul. Anul acesta a fost un an de reconstrucție și nu am fost așa exigent, dar nu înseamnă că am lăsat garda jos. (N.r. Ce se întâmplă dacă nu-şi îndeplineşte obiectivul) Discutăm, reanalizăm”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și