Închide meniul

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2024, 0:14

Reclamă
„Să nu facem asta! Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

Elias Charalambous nu s-a ferit şi a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică. Ce a spus după FCSB - Rapid 0-0

Elias Charalambous şi Marius Şumudică / Hepta

Elias Charalambous a ţinut să facă lumină şi a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică. Antrenorul FCSB-ului a vorbit despre incidentele de la finalul meciului cu Rapid, când a părut a se încăiera cu „Şumi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul campioanei Ligii 1 asigură că va rămâne prieten cu Marius Şumudică. A explicat că a ajuns să se certe din cauza unei „neînţelegeri”.

Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică

Charalambous şi Şumudică au fost atât coechipieri în trecut. Mai mult, cipriotul a şi fost antrenat de Şumudică la FC Vaslui.

Cred că am început meciul foarte bine, am avut ocazii importante de a marca. Când nu reuşeşti să înscrii, ajunge şi adversarul la poarta ta. Rapid a avut două şanse de a înscrie. Trebuie să recunosc că aşa au stat lucrurile azi. Singurul lucru care ne-a lipsit a fost faptul că nu am reuşit să marcăm.

Ştiam că au schimbat sistemul de joc. Băieţii au făcut ce le-am cerut, au făcut pressing sus. Dar atunci când nu înscrii, cu siguranţă şi adversarul are şanse. În general, noi am fost echipa care putea câştiga.

Reclamă
Reclamă

Nu trebuie să facem mare caz din ce s-a întâmplat la final (n.r. scandalul cu Marius Şumudică). Sunt prieten cu Şumudică, a fost o neînţelegere. Relaţia noastră este specială, în timpul meciurilor se pot întâmpla şi astfel de lucruri.

Trebuie să fiu onest, în general suntem mulţumiţi. Suntem într-o poziţie bună în Europa League, urmează Cupa. Suntem în toate competiţiile. Nu este un sprint, este un maraton. Această echipă are un viitor bun în faţă.

Pentru mine este cel mai bine când jucăm într-o astfel de atmosferă, cu fanii lângă noi. Asta le spun şi băieţilor, să fie mulţumiţi că joacă la câte trei zile distanţă„, a spus Elias Charalambous la digisport.ro.

Reclamă

Şi Marius Şumudică a pus incidentele de la final pe seama unei neînţelegeri. „I-am făcut doar semn să tacă şi a crezut că l-am insultat„, a precizat antrenorul Rapidului.

Marius Şumudică, criză de nervi din cauza lui Elias Charalambous

Marius Şumudică a făcut o criză de nervi din cauza lui Elias Charalambous, după derby-ul dintre FCSB – Rapid, încheiat cu scorul de 0-0. S-a lăsat cu scandal la finalul duelului „de foc” de pe Arena Naţională.

Spiritele s-au încins însă după fluierul final al partidei. Marius Şumudică a fost surprins de camere salutându-se cu oficialii de la FCSB, printre care şi Mihai Stoica, şi a mers către zona în care ar fi trebuit să se întâlnească cu Elias Charalambous.

„Şumi” a rămas „mască” şi a făcut o criză de nervi în momentul în care a observat că Elias Charalambous plecase deja către vestiare, fără să-l salute. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor s-a întors nervos către Şumudică şi a fost nevoie de intervenţia celorlalţi membri ai staff-urilor celor două echipe, pentru ca cei doi tehnicieni să se calmeze, fiind la un pas de bătaie.

Şi Istvan Kovacs a alergat către locul în care Elias Charalambous şi Marius Şumudică se certau. După intervenţia celorlalţi oficiali, antrenorii celor două mari rivale s-au salutat, iar Charalambous a mers către vestiare.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și