Închide meniul

„Ştiţi ce a zis Florinel Coman?” Gigi Becali, dezvăluiri din vestiar. „Mbappe” şi-ar fi făcut praf coechipierii de la FCSB

Alex Masgras Publicat: 31 ianuarie 2024, 17:41

Reclamă
„Ştiţi ce a zis Florinel Coman? Gigi Becali, dezvăluiri din vestiar. „Mbappe şi-ar fi făcut praf coechipierii de la FCSB

Gigi Becali, ofertă şoc de 5 milioane de euro pentru Coman din Argentina

Gigi Becali şi Florinel Coman / Colaj Hepta

„Ştiţi ce a zis Florinel Coman?” Gigi Becali a făcut dezvăluiri din vestiarul celor de la FCSB! Patronul roş-albaştrilor este încântat de prestaţia jucătorilor lui Elias Charalambous din acest sezon, fiind pe primul loc şi cu o şansă uriaşă la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucrurile sunt mult mai bune şi în vestiarul celor de la FCSB. Florinel Coman i-a dezvăluit lui Gigi Becali că Joyskim Dawa şi Siyabonga Ngezana oferă mult mai multă încredere în apărare în acest sezon, faţă de ce se întâmpla în urmă cu un an la formaţia roş-albastră.

„Ştiţi ce a zis Florinel Coman?” Gigi Becali, dezvăluiri din vestiar. „Mbappe” şi-ar fi făcut praf coechipierii de la FCSB

Sezonul trecut, Florinel Coman i-a dezvăluit patronului de la FCSB că echipa nu avea cum să câştige în momentul în care în apărare evoluau Joyskim Dawa şi Joonas Tamm:

„Bă, la mine… Dacă văd că un jucător are forță și viteză, la mine joacă. Am făcut două „pantere”. Forță și viteză. Ia întrebați la adversari: „când jucați cu Dawa și cu Ngezana ce simțiți?” O să vedeți ce-o să vă spună. A ajuns Coman, care spunea acum : ‘cu ăia nu pleacă mingea, n-avem cum să câștigăm’, să zică acum cu totul altceva. A fost întrebat: ‘ce-i cu voi de castigati aşa?’.

Știți ce a zis? ‘Panterele, ele ne castiga meciul’. Echipa are mai multă siguranță în apărare. Nu mai sunt precipitați, pasează pe fund. Nu e niciunul Maradona, dar nu mai dau nici ‘bufa, bufa’. Dacă ai forță și viteză, te mai țin la echipă. Ce, Băluță e Maradona? E mic, dar are forță și viteză”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit cât va încasa pentru transferul lui Andrea Compagno

Gigi Becali a dezvăluit cât va încasa pentru transferul lui Andrea Compagno. Patronul roş-albaştrilor a primit mai multe oferte pentru atacantul italian, care nu mai face parte din planurile liderului din Liga 1.

Becali a dezvăluit că o formaţie din Grecia oferă 450.000 de euro pentru transferul lui Andrea Compagno.

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit că nu comportamentul italianului a reprezentat o problemă în relaţia lor de la FCSB şi a spus despre Compagno că este „cel mai cuminte om”:

Reclamă 4 / 0/3

„Când să mai apară? Nu are rost să vorbim despre Compagno, e un jucător care valorează mult, dar eu am renunțat la el. Pentru Compagno am dat o hârtie de 450.000 de euro în Grecia, e o echipă mare, zic ei. Compagno nu mă mai interesează. Pleacă, nu pleacă, nu mă interesează.

Cel mai cuminte om. Nu am avut jucător așa cuminte ca el, și cum se antrenează și tot. Fiecare om are cât creier are, eu am creierul cel mai mic și n-am știut să-l țin pe Compagno. Dacă nu am atât de mult creier, am făcut ce trebuia să fac și m-am dus la 11 puncte și la 16 puncte”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și