Închide meniul

Viorel Moldovan a găsit cea mai mare problemă a FCSB-ului în lupta pentru titlu: „Asta nu are!”. Semnal de alarmă pentru Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2024, 9:31

Viorel Moldovan a găsit cea mai mare problemă a FCSB-ului în lupta pentru titlu: „Asta nu are!. Semnal de alarmă pentru Becali

Viorel Moldovan a găsit cea mai mare problemă a FCSB-ului

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Hepta

Viorel Moldovan a găsit care este cea mai mare problemă a FCSB-ului în lupta pentru titlu. Fostul atacant al naţionalei României a tras concluziile după victoria obţinută de echipa lui Gigi Becali pe Arena Naţională împotriva lui Sepsi, scor 1-0, în etapa a 25-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a tras un semnal de alarmă pentru latifundiarul din Pipera. L-a avertizat că, în momentul de faţă, FCSB nu are niciun marcator de top în lot. Fostul golgheter al roş-albaştrilor, Gigi Becali, tocmai a fost lăsat să plece în China.

Viorel Moldovan a găsit cea mai mare problemă a FCSB-ului în lupta pentru titlu

Darius Olaru şi Florinel Coman ocupă primele două locuri în topul golgheterilor Ligii 1. Căpitanul FCSB-ului a înscris 14 goluri, iar „Mbappe” a punctat de 10 ori. Chiar şi aşa, Viorel Moldovan e convins că vicecampioana României suferă în ofensivă.

Nu sunt marcatori… Popescu nu îţi dă goluri… Nici Miculcescu. Nici Compagno nu era marcator. Avea profilul de punct fix acolo. Nici număr 9 nu pot să îi spun. Era un jucător de care te puteai folosi în anumite momente.

Pentru FCSB vrei altceva, cred eu. Vrei un jucător mai incisiv, mai dinamic. Mai mobil, mai vitezist. Să atace profunzimea. Să dezechilibreze. Poate de asta s-a şi renunţat la el.

Reclamă

În Miculescu s-a investit mult. A dat două goluri, a început bine anul, dar nu are continuitate. E foarte important pentru un atacant să prindă încredere”, a spus Viorel Moldovan pentru primasport.ro.

Gigi Becali a şi recunoscut, după victoria cu Sepsi, că are nevoie de un atacant. A precizat totuşi că nu mai are când să transfere un jucător ofensiv acum şi că va aduce în vară. FCSB a re 9 puncte avans faţă de Rapid şi 12 faţă de CFR Cluj. Din 2015 aşteaptă fanii clubului din Berceni un nou titlu.

Gigi Becali a vorbit din nou de Andrea Compagno

Gigi Becali a venit cu noi detalii despre plecarea lui Andrea Compagno! Declaraţiile patronului FCSB-ului vin după ce Darius Olaru a spus că italianul i-ar fi putut ajuta pe „roş-albaştri” cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno avea contract cu echipa lui Gigi Becali până în vara acestui an, dar FCSB avea opţiune de prelungire pentru alţi doi ani.

Becali nu voia să îl piardă gratis, aşa că s-a mulţumit cu cei 120.000 de euro primiţi. Totodată, a economisit salariul până în vară al italianului.

Dacă-l mai ţineam (n.r: pe Compagno), trebuia să-i fac din nou contract. Ce rost avea? Am luat 120.000 de euro, sunt bani. Sunt unii jucători care se întreabă de ce-i dau. Mi-e frică, că dacă-i am, îi bag. Dacă nu ştii cu mingea, nu joci.

Trebuia să-i fac al doilea contract, cu 25.000 de euro pe lună. Am salvat 75.000 de euro, plus am luat 120.000 de euro. Nu mai sunt bani? Eu zic că sunt.

(n.r. despre faptul că FCSB nu a avut soluţii pe bancă la meciul cu Sepsi) Nu erau soluţii pentru că eu nu mai iau jucători aşa. Dacă iau aşa cum s-a luat la altă echipă, care credea că a luat cine ştie ce vedete… nu dau nume, în niciun caz nu e vorba de Rapid. Dacă luăm doar aşa vedete, nu mai iau aşa. Aţi văzut azi că nu aveam bancă. La meciul următor o să vedeţi că avem bancă, Luis Phelipe, Baba Alhassan”, a declarat Gigi Becali la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și