Închide meniul

„Vlad Chiricheș, în locul lui Ngezana?” Răspunsul dat imediat de Elias Charalambous, după FCSB – Petrolul 1-0

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2024, 10:01

Reclamă
Vlad Chiricheș, în locul lui Ngezana?” Răspunsul dat imediat de Elias Charalambous, după FCSB – Petrolul 1-0

Unde a fost surprins Vlad Chiricheș, imediat după Farul - FCSB

Vlad Chiricheş, în tricoul FCSB - Hepta

Elias Charalambous a fost întrebat direct dacă Vlad Chiricheș va juca în locul lui Siyabonga Ngezana, după ce FCSB a învins-o la limită pe Petrolul. Antrenorul roș-albaștrilor a dezvăluit că va analiza ce soluții are în defensivă, după ce stopperul sud-african va fi suspendat la meciul cu Rapid, și va lua cea mai bună decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana a primit cartonașul galben, după un duel cu Gicu Grozav, în timpul partidei cu Petrolul. Fundașul va fi astfel suspendat pentru cumul de cartonașe, la derby-ul cu Rapid, din runda următoare de Liga 1.

„Vlad Chiricheș, în locul lui Ngezana?” Răspunsul dat imediat de Elias Charalambous, după FCSB – Petrolul 1-0

Vlad Chiricheș a revenit în lotul FCSB-ului, după șase luni de pauză. Acesta s-a accidentat la finalul lunii august, iar de atunci a fost înlocuit în primul 11 de Siyabonga Ngezana.

La derby-ul cu Rapid, Chiricheș ar putea reveni în primul 11 al FCSB-ului, chiar în locul lui Ngezana. Elias Charalambous a dezvăluit că încă nu s-a luat nicio decizie în privința fundașului care va face pereche cu Joyskim Dawa, la duelul cu giuleștenii, mărturisind că se va stabili în această săptămână dacă fundașul român va putea evolua.

Vom vedea în timpul săptămânii cum decurcă antrenamentele. Vom vedea cum se va prezenta și vom stabili dacă poate să joace. Trebuie să ne gândim la ce soluții avem”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

Reclamă

Antrenorul cu licență PRO al FCSB-ului și-a felicitat jucătorii pentru victoria cu Petrolul, mărturisind că duelul a fost unul extrem de dificil.

Îi felicit pe jucători pentru efortul depus. A fost al treilea meci jucat într-o săptămână, a fost greu. Am spus că trebuie să știm să suferim în acest meci. La 0-0 am suferit, dar am început repriza a doua bine. Am avut ocazii mari și în prima repriză, dar n-am reușit să le fructificăm. Jucătorii au revenit de la vestiare foarte motivați, s-au făcut câteva schimbări. Sunt fericit că Luis Phelipe a marcat azi”, a mai transmis Elias Charalambous.

Pierdere uriaşă pentru FCSB înainte de marele derby cu Rapid

Pierdere uriaşă pentru FCSB înainte de marele derby cu Rapid! Siyabonga Ngezana a încasat un cartonaş galben pe finalul primei reprize a meciului cu Petrolul şi va fi suspendat pentru meciul ce se va disputa pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Dintre cei şapte jucători care erau pasibili de suspendare în cazul în care erau avertizaţi, fundaşul central este cel care nu s-a ferit de cartonaşul galben şi care va lipsi de la derby-ul din următoarea etapă de Liga 1.

Gicu Grozav şi Ngezana au fost implicaţi într-un clinci din care sud-africanul a vrut să iasă fără galben. Nu a scăpat însă şi nu se va afla pe teren cu Rapid, acesta fiind al patrulea galben încasat.

El mai fusese pedepsit cu galben în partidele cu Farul, Dinamo şi Voluntari.

Joyskim Dawa, Mihai Lixandru, Ovidiu, Octavian Popescu, Luis Phelipe și Baba Alhassan erau ceilalţi jucători aflaţi la un galben de suspendare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și