Închide meniul

„Spectacol mare de tot!” Marcel Răducanu a dezvăluit ce nebunie va fi dacă Borussia Dortmund câștigă finala Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2024, 8:18

Reclamă
„Spectacol mare de tot! Marcel Răducanu a dezvăluit ce nebunie va fi dacă Borussia Dortmund câștigă finala Champions League

Marcel Răducanu a dezvăluit ce nebunie va fi dacă Borussia Dortmund câștigă finala Champions League

Marcel Răducanu / Antena Sport

Marcel Răducanu a dezvăluit ce nebunie va fi în Germania, dacă Borussia Dortmund o învinge pe Real Madrid și câștigă finala Champions League. Fanii galben-negrilor sunt pregătiți să dea drumul petrecerii și au organizat o sărbătoare uriașă înaintea meciului de pe Wembley, care va fi în această seară, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borussia Dortmund a câștigat o singură dată Liga Campionilor, în 1997. A mai jucat o finală în urmă cu 11 ani, pe care a pierdut-o atunci chiar împotriva rivalei Bayern Munchen.

Marcel Răducanu a dezvăluit ce nebunie va fi dacă Borussia Dortmund câștigă finala Champions League

Cu peste 160 de meciuri jucate în tricoul Borussiei, Marcel Răducanu a anunțat ce se întâmplă la Dortmund înaintea finalei cu Real Madrid.

Pfoa, ce se întâmplă aicea nu e adevărat! Nu mai poți să mergi pe străzi. Deja au organizat să se vadă meciul în mai multe săli lângă stadionul lui Borussia. Și în sala mare din Westfallenpark. Sunt 5-6 săli pline, unde se va transmite meciul.

Plus în centrul orașului la primărie, unde vor fi peste 5.000 de oameni. Oamenii se pregătesc ca de sărbătoare. Plus mii de oameni care s-au dus la Londra deși nu au bilet la meci. Lângă stadion au organizat acolo și fanii o să poată să vadă meciul. M-au invitat și pe mine la Londra, dar am preferat să rămân acasă.

Reclamă
Reclamă 4

Toți sunt foarte optimiști! Și Terzic e la fel. Deja aici în Dortmund s-au organizat multe. Dacă o să câștige, o să fie vai de capul meu! 2-3 zile numai spectacole, mașini pe străzi, zeci de mii de oameni. O să vină lume de peste tot, și din afara orașului. O să fie spectacol mare de tot.

Borussia a pregătit în nordul Dortmundului, unde s-a înființat echipa, acolo este un bar cunoscut și din zona aia au venit de-a lungul timpului majoritatea jucătorilor. Acolo au organizat tot felul de standuri și la fel și în centru. Cred că o să oprească și autostrada și o să pună mese!„, a declarat Marcel Răducanu pentru fanatik.ro.

Borussia Dortmund a încheiat sezonul în Bundesliga pe locul 5, dar a produs surprize uriașe în Champions League. În sferturile de finală a eliminat-o cu 5-4 la general pe Atletico Madrid, iar în semifinale a trecut cu o dublă victorie de PSG-ul lui Kylian Mbappe.

Reclamă

Eu zic că da (n.r. că poate câștiga Borussia Dortmund trofeul). Înseamnă că au făcut ceva bine dacă au ajuns în finală, nu? Mai ales în ce grupă au fost. Mulți se așteaptau să nu facă niciun punct. E numai un meci și se poate întâmpla orice. Dacă vor juca așa cum au făcut-o și cu PSG, cu puțin noroc și curaj o pot învinge pe Real. Sunt sigur. Spaniolii sunt însă mai experimentați și mai valoroși„, a mai spus fostul internațional român.

Real Madrid este cea mai titrată echipă din istoria competiției. Carlo Ancelotti este aproape de a mai scrie o pagină de istorie şi să o ajute pe campioana Spaniei să câștige Liga Campionilor pentru a 15-a oară!

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:44

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României: „Cel mai bun de departe! Va costa 20 de milioane de euro!”

11:31

„Nu-l scoate nici Mbappe din echipă!” Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

11:24

„A mizat pe rugăciunea mea!” Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu după calificarea României. Anunț despre Florinel Coman

11:09

Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024! Câți bani încasează echipele din Liga 1

10:58

„Olanda nu e favorită!” Mihai Stoichiţă, euforic după ce România s-a calificat în optimi la EURO: „Mămăligarii au câştigat grupa”

10:45

VIDEOImagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după calificarea în optimi la EURO 2024! Sărbătoare de pomină

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și