Închide meniul

Mircea Lucescu n-a scăpat nici la Euro 2020! Mesajul afişat de fanii lui Dinamo Kiev pe Arena Naţională

Mihai Ispas Publicat: 17 iunie 2021, 23:33

Reclamă
Mircea Lucescu n-a scăpat nici la Euro 2020! Mesajul afişat de fanii lui Dinamo Kiev pe Arena Naţională

Mircea Lucescu

Profimedia

Mircea Lucescu nu a scăpat nici la Euro 2020. Fanii lui Dinamo Kiev l-au contestat chiar şi pe Arena Naţională pe antrenorul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu n-a scăpat nici la Euro 2020

La fel ca la meciurile din campionatul Ucrainei, la Bucureşti a putut fi observat un banner sugestiv cu chipul lui „Il Luce” brăzdat de dungă roşie. Imaginea a ajuns pe reţelele sociale.

În prima etapă a fazei grupelor de la Euro 2020, Lucescu a susţinut la Roma naţionala Turciei, pe care a pregătit-o timp de aproape doi ani. În această seară, i-a privit pe actualii săi jucători de la Dinamo Kiev.

”Țin și cu Ucraina, și aici sunt 11 jucători în lotul echipei naționale, vom vedea câți dintre ei vor juca. M-am dus, m-am întâlnit cu ei. Dar după, când să mă duc la antrenament, nu mi-a dat voie pentru că nu aveam testul COVID. Și Ucraina este o echipă extrem de competitivă, în momentul de față”, a declarat Lucescu, în urmă cu o săptămână.

Reclamă

Lucescu a câştigat Supercupa, campionatul şi Cupa Ucrainei la primul sezon pe banca lui Dinamo Kiev, dar nu a scăpat de războiul cu „nucleul dur” al fanilor, care nu îi iartă trecutul de la rivala Şahtior Doneţk.

„Avem încredere deplină în Mister şi strategia lui de dezvoltare. Mircea Lucescu nu este doar un antrenor câştigător, este un expert care dezvoltă jucători şi ajută la schimbarea clubului nostru. Sperăm că următorii doi ani vor fi doar începutul unei noi pagini câştigătoare în istoria Dinamo şi suntem foarte entuziasmaţi că Lucescu va face parte din această călătorie”, a declarat patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, după ce i-a prelungit cu încă un sezon contractul antrenorului român. Acum, acordul este valabil până în 2023.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și