Închide meniul

Octavian Şovre i-a cerut autograf şi lui Lionel Messi, nu doar lui Erling Haaland! "Când a aflat despre ce e vorba, mi-a semnat 9 cartonașe, nu unul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 9:03

Octavian Şovre i-a cerut autograf şi lui Lionel Messi, nu doar lui Erling Haaland! "Când a aflat despre ce e vorba, mi-a semnat 9 cartonașe, nu unul"

captură BT Sport

Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland după Manchester City - Borussia Dortmund 2-1

Octavian Şovre regretă că a devenit o vedetă în presa internaţională şi spune că nu l-au deranjat criticile primite, după ce i-a cerut un autograf lui Haaland

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Şovre: "Nu mi-am dorit asta. Așa a fost să fie"

Momentul a avut loc la finalul meciului de marţi, dintre Manchester City şi Borussia Dortmund, din turul sferturilor de finală ale Champions League.

"Nu mi-am dorit asta. Așa a fost să fie. Televiziunea britanică a surprins momentul și apoi au început să apară știrile. Arbitrajul m-a tăbăcit. Eu sunt un ardelean domol, care nu se supără prea ușor. 

Cu ceva vreme în urmă, eu împreună cu alți colegi de-ai mei, arbitri, am decis să sprijinim un centru în care se aflau persoane cu probleme de sănătate. La fiecare sfârșit de an făceam chete și puținul care se strângea, era donat acestui centru.

Cu timpul au mai venit oameni lângă noi și asta ne bucură enorm. Am încercat să sprijinim cu tot cum am putut acest centru", a explicat Şovre, potrivit playsport.ro.

Reclamă

Octavian Şovre: "Am obținut aproximativ 250 de astfel de autografe"

Şovre a declarat că asociaţia pe care o susţine este "S.O.S. Autism Bihor”. Aceasta organiza baluri caritabile la final de an, unde erau scoase la licitaţie inclusiv obiectele cu semnăturile fotbaliştilor celebri.

"Estimez că am obținut aproximativ 250 de astfel de autografe. Și nu vorbim doar despre autografe ale marilor fotbaliști. Spre exemplu, la Jocurile Olimpice am intrat în contact cu sportivii de top de la celelalte ramuri sportive. Și de acolo am multe iscălituri. Toate aceste autografe au mers la licitațiile despre care vă vorbeam și au fost cumpărate, iar cu banii au fost ajutați cei suferinzi.

O situație aparte este cea a lui Lionel Messi. Cu el am dialogat mai mult pe această temă. M-a ascultat și atunci când a aflat despre ce este vorba, mi-a semnat 9 cartonașe, nu unul. Vă dați seama că nu i-aș fi cerut așa ceva, dar el a fost impresionat atunci când i-am spus despre oamenii care vor beneficia de pe urma acestor semnături", a mai spus Octavian Şovre.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Şovre riscă să fie amendat

Arbitrul român, implicat şi în scandalul de rasism de la PSG-Başakşehir, spune că riscă să fie amendat pentru că a oferit interviuri. El a fost sunat şi de multe publicaţii internaţionale.

"Poate am să fiu amendat pentru că am răspuns întrebărilor, dar îmi asum. De aceea, sper din tot sufletul să fie un lucru pozitiv, tot ce s-a întâmplat la meciul de marți. Acești oameni au nevoie de sprijin. Și nu doar cei din Oradea, ci din toată țara.

Până acum nu am vorbit despre acest lucru, dar acum am făcut-o. Nu pot să vă spun de ce. Eu sunt omul care este convins că nimic nu e întâmplător pe lume. Poate acum a fost momentul să afle lumea despre asta", a mai spus Octavian Şovre.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și