Închide meniul

Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield

Alex Masgras Publicat: 14 aprilie 2024, 18:15

Reclamă
Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield

Liverpool - Crystal Palace 0-1! "Cormoranii" îşi pot lua adio de la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield

Mohamed Salah şi Virgil Van Dijk, în timpul meciului Liverpool - Crystal Palace / Profimedia

Meciul Liverpool – Crystal Palace s-a încheiat 0-1. Echipa lui Jurgen Klopp traversează o perioadă extrem de slabă, iar ultimele săptămâni ale lui Jurgen Klopp pe Anfield riscă să se transforme într-un coşmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea la scor din meciul cu Atalanta din turul sferturilor de finală din Europa League, Crystal Palace a câştigat meciul din etapa cu numărul 32, iar „cormoranii” îşi pot lua adio de la titlu.

Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield

Liverpool a rămas pe locul 3, cu 71 de puncte, iar echipa lui Jurgen Klopp a rămas la mâna adversarelor, în ceea ce priveşte titlul din Premier League. Manchester City, cu 73 de puncte, este lider, cel puţin până la meciul pe care Arsenal îl dispută pe teren propriu cu Aston Villa, duminică după-amiază. „Tunarii”, cu 71 de puncte, pot reveni pe primul loc, în cazul unui succes.

În meciul de pe Anfield, Eze a marcat unicul gol, în minutul 14. Partida din etapa cu numărul 33 din Premier League a fost marcată de ratări colosale de ambele părţi. Ratările lui Salah, Jones sau Jota l-au lăsat fără replică pe Jurgen Klopp.

Ultimele săptămâni ale germanului pe banca lui Liverpool riscă să se transforme într-un adevărat coşmar. Cu şanse mici la titlu, Liverpool a fost deja eliminată din Cupa Angliei, în timp ce în Europa League joacă în returul sferturilor de finală săptămâna viitoare, pe terenul celor de la Atalanta, după ce formaţia din Bergamo a câştigat în tur cu un neverosimil 3-0, chiar pe Anfiled. În Premier League, următorul meci al lui Liverpool va avea loc pe terenul lui Fulham.

Reclamă

Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei

Erik ten Hag a plecat în timpul conferinţei, după meciul Bournemouth – Manchester United, scor 2-2, din etapa a 33-a din Premier League. Antrenorul „diavolilor” a cedat nervos şi a părăsit încăperea.

Manchester United a ajuns la patru meciuri la rând fără victorie în campionat şi a ajuns pe locul 7 în clasament. Gruparea de pe Old Trafford riscă să înregistreze contraperformanță istorică.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliştii englezi i-au amintit lui Ten Hag că United nu a mai trecut niciodată printr-o astfel de situaţie, moment în care antrenorul olandez a cedat. A încheiat imediat conferinţa de presă.

„(Dacă terminaţi sub locul 7, va fi ca mai slabă clasare a lui United din istoria Premier League! Crezi că veţi termina mai sus de locul 7?) Nu vreau să comentez! Nu asta este important în acest moment„, a spus Ten Hag în momentul în care s-a ridicat de pe scaun şi a părăsit încăperea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și