Închide meniul

Radu Drăguşin l-a impresionat pe Ange Postecoglou, înainte de Tottenham – Manchester City: „Se află într-o poziţie foarte bună”

Alex Masgras Publicat: 25 ianuarie 2024, 20:53

Reclamă
Radu Drăguşin l-a impresionat pe Ange Postecoglou, înainte de Tottenham – Manchester City: „Se află într-o poziţie foarte bună

Radu Drăguşin l-a impresionat pe Ange Postecoglou

Radu Drăguşin, în timpul unui antrenament / Profimedia

Radu Drăguşin l-a impresionat pe Ange Postecoglou, înainte de Tottenham – Manchester City. Internaţionalul român se pregăteşte pentru primul meci pe teren propriu la noua sa echipă. Vineri seară, Tottenham va primi vizita lui Manchester City în Cupa Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o zi înaintea duelului, Ange Postecoglou a susţinut conferinţa de presă şi a fost întrebat despre cei doi jucători care au semnat cu Spurs în această iarnă, Radu Drăguşin şi Timo Werner.

Radu Drăguşin l-a impresionat pe Ange Postecoglou, înainte de Tottenham – Manchester City

După meciul cu Manchester United de pe Old Trafford, în care amândoi şi-au făcut debutul în tricoul lui Tottenham, cei doi au avut 10 zile la dispoziţie pentru a se acomoda cu noii coechipieri. După antrenamentele din ultimele zile, australianul a declarat că cei doi s-au adaptat şi că sunt pregătiţi să ajute echipa în orice moment:

„Obiectivul principal a fost să aducem un fundaş central şi un atacant. Am reuşit să îi aducem destul de devreme. Au avut 10 zile alături de noi şi se află amândoi într-o poziţie foarte bună pentru a ne ajuta.

S-au adaptat bine. Am văzut cum s-au antrenat şi cum s-au adaptat şi amândoi se potrivesc foarte bine în acest grup. S-au alăturat unui grup bun, e un mediu primitor, care le-a permis să se adapteze foarte repede. Clubul munceşte din greu pentru ca ei să se simtă bine şi în afara terenului şi până acum au fost grozavi”, a declarat Ange Postecoglou, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Manchester City, citat de bbc.com.

Reclamă

Florin Manea, anunţ euforic despre comisionul primit la transferul lui Radu Drăguşin

„Jucătorul are salariu mai mic decât comisionul agenţilor. Este excelent (n.r. ironic), cum poate să fie altcumva?!„, l-a arătat cu degetul Basarab Panduru pe Florin Manea. Impresarul lui Radu Drăguşin i-a dat imediat replica.

Manea a ţinut să afirme că, pe durata întregului contract, Radu Drăguşin ar trebui să încaseze aproape 20 de milioane de euro de la Spurs. Internaţionalul român are un salariu anual de aproximativ 3 milioane de euro.

Florin Manea nu este singurul care va primi o sumă uriaşă. Comisionul total, care depăşeşte 3 milioane de euro, îl va împărţi cu Valerio şi Gabriele Giuffrida. Cei doi fraţi italieni au participat la negocirile dintre Genoa şi Tottenham.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu pot să vă spun cifrele reale, dar vreau să menționez un singur lucru. S-au vehiculat niște cifre și au fost comparate cu un an de contract al lui Radu. S-a zis că am luat trei milioane, iar Radu trei milioane salariu. Un comision se ia pentru toți cei șase ani jumate, în care el este acolo. Dacă vreți să comparăm cât am luat eu cu cât a luat Radu, trebuie să-i calculați salariul lui pe șase ani jumate, vedeți la ce cifră ajungeți și, după aia, comparați cu comisionul care s-a vehiculat în ziar, de trei milioane.

Este o diferență imensă. Radu ia aproape aproape 20 de milioane. Când vine vorba de comision, sunt 60% eu, 40% partenerii mei din Italia. Panduru n-a înțeles mecanismul. Eu am luat trei milioane comparativ cu 18 milioane. Luam 1,8 milioane, conform lui Panduru, dar au fost mult mai mulți bani. Am luat mult mai mult de 1,8 milioane”, a declarat Florin Manea pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și