Închide meniul

„Să îmi aducă factura!” Pep Guardiola şi-a scos pălăria în faţa fanilor lui Manchester City! Ce surpriză i-au pregătit aceştia

Alex Masgras Publicat: 4 octombrie 2024, 17:09

Reclamă
„Să îmi aducă factura! Pep Guardiola şi-a scos pălăria în faţa fanilor lui Manchester City! Ce surpriză i-au pregătit aceştia

Pep Guardiola şi-a scos pălăria în faţa fanilor lui Manchester City! Ce surpriză i-au pregătit aceştia

Pep Guardiola, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Pep Guardiola şi-a scos pălăria în faţa fanilor lui Manchester City. Ajuns pe banca cetăţenilor în 2016, antrenorul spaniol a devenit rapid un idol al fanilor, reuşind să câştige de mai multe ori competiţiile interne, dar şi trofeul UEFA Champions League în 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima vreme s-a vorbit mult despre viitorul lui Pep Guardiola, iar foarte multe voci din Anglia vorbesc despre o posibilă despărţire de formaţia de pe Etihad la finalul acestui sezon.

„Să îmi aducă factura!” Pep Guardiola şi-a scos pălăria în faţa fanilor lui Manchester City! Ce surpriză i-au pregătit aceştia

Fanii lui Manchester City fac tot posibilul ca Pep Guardiola să rămână la echipă şi din sezonul viitor, astfel încât au pregătit un moment special la meciul cu Fulham din această etapă.

Grupul de fani 1894, care se ocupă de bannerele care sunt afişate la meciurile cetăţenilor pe Etihad, a reuşit să strângă peste 1000 de lire sterline în doar 24 de ore pentru un banner cu mesajul: „Pep Guardiola, vrem să rămâi”, dar în catalană.

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Fulham, jurnaliştii britanici l-au întrebat pe Guardiola de iniţiativa fanilor, iar spaniolul a avut o reacţie superbă. Antrenorul lui Manchester City vrea să plătească toate cheluielile legate de bannerul respectiv:

Reclamă
Reclamă

„Trebuie să îmi aducă factura. Trebuie să plătesc pentru banner. Ce pot să spun? Le mulţumesc foarte mult, m-am îndrăgostit de ei încă din prima zi în care am ajuns aici”, a declarat Pep Guardiola, citat de bbc.com, fără să dea însă detalii despre viitorul său.

Sâmbătă, în etapa a 7-a din Premier League, Manchester City va primi vizita celor de la Fulham. Echipa lui Pep Guardiola se află în acest moment pe locul 2, cu 14 puncte, la egalitate cu Arsenal, ocupanta locului 3. Lider în Anglia este Liverpool, cu 15 puncte.

Reclamă

În campionat, Manchester City a remizat în ultimele două etape, cu Arsenal pe teren propriu şi cu Newcastle în deplasare. Cu toate acestea, cetăţenii revin pe Etihad înaintea duelului cu Fulham după victoria categorică de la mijlocul săptămânii din Champions League, atunci când s-au impus cu 4-0 pe terenul celor de la Slovan Bratislava.

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1

Pep Guardiola a oferit prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1. Echipa Manchester City, campioana en titre a Angliei, a remizat în deplasare cu formaţia Newcastle United, scor 1-1, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a din Premier League, disputată sâmbătă.

”Ei au avut momente bune de joc în primele zece minute ale partidei și după ce au marcat, dar în general am jucat foarte bine. Am luat decizii proaste la finalizare și nu am putut face 2-0.

Este întotdeauna dificil aici, stau bine din punct de vedere fizic și se apără bine. Am avut ocazii, dar Pope (n.r. Nick Pope, portarul lui Newcastle) a fost genial.

Când am marcat, am jucat mai bine. Facem o greșeală și după aceea ei joacă mai bine. Apoi am controlat jocul din nou și am avut șanse să-l câștigăm”, a spus Pep Guardiola, la finalul partidei.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:24

Marius Şumudică a spus motivul pentru care nu a văzut victoria FCSB-ului cu PAOK! Mesajul pe care l-a transmis echipei lui Becali

19:17

Ce coincidenţă! Jannik Sinner şi Aryna Sabalenka, sezoane în oglindă în 2024. Ce au în comun cei doi mari campioni

18:48

VIDEOCum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

18:29

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

18:27

Gigi Becali a spus cine sunt patronii din Liga 1 care l-au felicitat pentru victoria cu PAOK: „N-a mai putut să doarmă”

18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și