Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu nu va face deplasarea la Buzău, pentru derby-ul cu echipa lui Gigi Becali!

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 mai 2022, 11:00

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu nu va face deplasarea la Buzău, pentru derby-ul cu echipa lui Gigi Becali!

Dan Petrescu nu va merge la derby-ul FCSB - CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci jucat de CFR Cluj / Hepta

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu a decis să nu meargă la Buzău pentru meciul din ultima etapă a play-off-ului, contra echipei lui Gigi Becali, anunță digisport.ro. La conferința de presă susținută vineri, antrenorul campioanei a spus că „mă simt rău și cred că n-are rost să merg”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câștigat cel de-al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1, după victoria cu Universitatea Craiova, scor 2-1, din penultima etapă a play-off-ului.

FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu nu va face deplasarea la Buzău

Mulți jucători de bază ai ardelenilor au intrat deja în vacanță, deși trupa din Gruia mai are de disputat derby-ul cu FCSB, echipa de pe locul secund. Dar nu numai fotbaliștii importanți din primul „11” vor lipsi de la CFR la meciul de la Buzău, ci și Dan Petrescu.

„Bursucul” anunțase încă de vineri că există șanse mici să facă deplasarea pentru meciul cu echipa patronată de Gigi Becali:

„Mi-aş dori să fiu pe bancă, dar deocamdată mă simt foarte rău. Să văd, dacă sănătatea e bună voi merge, dacă nu, cred că n-are rost să merg, pentru că sunt şi foarte obosit şi bolnav. Cred că nu sunt obişnuit cu nopţile astea, să nu dorm toată noaptea deloc petrecând, nu pentru altceva, şi atunci am un virus, nu ştiu ce am, la gât, dar sper să mă fac bine până duminică.”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului FCSB – CFR Cluj.

Reclamă

CFR Cluj trimite „copiii” în derby-ul cu FCSB

Dan Petrescu a precizat că la partida cu FCSB vor evolua „mulţi copii”. „Bursucul” a dezvăluit că din echipa de start a CFR-ului nu va face parte niciun jucător care a început meciul precedent, cu Universitatea Craiova.

„Din păcate foarte mulţi au plecat, au rămas puţini. Vor fi foarte mulţi copii la meciul ăsta pentru că cei trei jucători de la lot au vacanţă, e normal, Boateng în vacanţă, că a jucat toate meciurile, Bordeianu trebuie să se opereze, Păun trebuie să plece, Debeljuh a cerut vacanţă…

Din cei care au început cu Craiova nu cred că mai e niciun jucător la meciul ăsta. Ne interesează scorul, e clar, dar până la urmă noi ne-am îndeplinit obiectivul. E un meci pe care trebuie să-l jucăm nu pe care trebuie să îl câştigăm. Sper să fiu în continuare înjurat, dar să câştigăm trofee în continuare.”, a mai declarat Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, declaraţii războinice înainte de FCSB – CFR Cluj

Gigi Becali vrea răzbunare în derby-ul cu CFR Cluj. FCSB putea să joace cu titlul pe masă în ultima etapă dacă reuşea să învingă pe FC Voluntari. Echipa lui Toni Petrea a remizat, iar CFR Cluj a câştigat titlul cu o etapă înainte de final după ce a învins Universitatea Craiova.

Gigi Becali spune că dacă FCSB va câştiga partida cu CFR Cluj, atunci echipa sa este campioana morală. Becali nu uită că FCSB a primit golul 2 de la Voluntari dintr-o poziţie de offside. În plus, şi CFR Cluj a marcat primul gol din partida cu Universitatea Craiova, prin Nana Boateng, dintr-o poziţie neregulamentară.

Nu s-a terminat. Lupta pentru mine nu s-a terminat. Ei au dat gol din ofsaid, au câştigat meciul. Eu hoţiile le exclud. Eu vreau să ştiu dacă sunt campion… nu pot să-i spun lui Petrea…omul poate să-mi spună: ‘Stai puţin, eu sunt campion!’. Dacă CFR Cluj face egal eu ridic mâinile sus şi spun: ‘Da, jos pălăria!’. Dar dacă batem noi, eu sunt campionul şi gata!

Nu mă interesează (n.r. cine e campioană la Ligă şi FRF), eu vreau pentru mine. Să ştiu cine sunt. Dacă ei au făcut mizeria, e altceva. Eu vreau să ştiu pentru mine, la final, dacă sunt campionul sau nu„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru as.ro.

Recomandări
  • FCSB – CFR Cluj | Dan Petrescu nu va face deplasarea la Buzău
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și