Închide meniul

Gigi Becali râde de Rapid: „Poţi să îl pui pe zidar să se facă Michelangelo?!” Echipa lui Mutu, exclusă din lupta la titlu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2022, 13:47

Gigi Becali râde de Rapid: „Poţi să îl pui pe zidar să se facă Michelangelo?! Echipa lui Mutu, exclusă din lupta la titlu

Gigi Becali râde de Rapid

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali râde de Rapid şi exclude echipa lui Adrian Mutu din lupta la titlu. Chiar dacă îl apreciază pe antrenorul giuleştenilor, Becali spune că acesta nu poate face echipă puternică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îşi argumentează poziţia prin faptul că Rapid a transferat jucători la care campioana a renunţat. Rapid i-a luat de la CFR Cluj pe Florin Ştefan şi Valentin Costache. Echipa lui Adrian Mutu i-a mai adus pe Paul Iacob de la Chindia şi pe Andrei Ciobanu, de la Farul.

Gigi Becali râde de Rapid şi o exclude din lupta la titlu

Nu, nu o iau în calcul pe Rapid. Ce a făcut mari investiţii? Eu nu vreau să subestimez echipe, dar vorbim, ne dăm cu părerea. Nu stau să îmi fie frică să spun, cum să te baţi tu cu CFR, cu noi se pot bate, dar cu CFR se pot bate?

Dacă ai luat jucători de la ei, pe care ei i-au dat afară, cum să te baţi cu ei? Ce să facă Mutu, el e antrenor valoros, dar poţi să îl pui pe zidar să se facă Michelangelo? Dar şi el, dacă nu avea culori ce să facă?

Nu te poţi bate la titlu cu o echipă care ţi-a dat 2-3 jucători de care vrea să scape. Noi avem deja un nucleu de jucători, jucători valoroşi, dar Rapid nu are jucători valoroşi cu care să câştige meci de meci, deşi au jucători cu experienţă.

Reclamă

Apărarea e bătrână, dar unde să găseşti, Săpunaru la vârsta lui, mai găseşti ca el unul tânăr? Săpunaru şi Grigore ţin echipa, mai schimbă echipa, la revedere”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Rapid a renunţat la 8 jucători! „Revoluţie” totală în Giuleşti: „Întotdeauna despărțirile sunt grele!”

Rapid a renunţat la 8 jucători dintr-un foc. E „revoluţie” totală în Giuleşti, unde Dan Şucu şi Victor Angelescu pregătesc sezonul pentru anul centenarului. Nu mai puţin de opt jucători au părsit Giuleştiul. Mulţi dintre ei au contribuit la revenirea giuleştenilor pe prima scenă a fotbalului românesc. Anunţul a fost făcut de echipa lui Adrian Mutu.

„Întotdeauna despărțirile sunt grele! Am trăit clipe minunate împreună, ați pus umărul la revenirea Rapidului în prima ligă, iar pentru aceste momente veți rămâne mereu în #FamiliaRapid și veți avea un loc în inimile rapidiștilor.

Reclamă 4 / 0/3

8 jucători ai Rapidului își vor încheia contractul la finalul acestei luni și nu vor continua în Giulești!

Mulțumim pentru tot, băieți!

Hlistei (27) 85 meciuri / 32 goluri
Goge (30) 132 meciuri / 50 goluri
Dandea (34) 50 meciuri / 3 goluri
Bălan (32) 56 meciuri / 18 goluri
Carnat (24) 22 meciuri / 3 goluri
Alami (29) 23 meciuri / 3 goluri
Costin (37) 40 meciuri / 1 gol
Leasă (23) 2 meciuri / 0 goluri

Mult succes în continuare!”a transmis Rapid.

Rapid a anunţat amicale tari în cantonamentul din Austria

Rapid a anunţat echipele cu care vor disputa meciuri amicale în cantonamentul din Austria. Slavia Praga, fosta echipă a lui Nicolae Stanciu, se numără printre adversarele „vişiniilor”.

Rapid se va reuni pe 13 iunie, pentru a începe pregătirile pentru noul sezon, care va lua startul pe 16 iulie. Echipa antrenată de Adrian Mutu va disputa un cantonament de pregătire în Austria, în perioada 26 iunie – 6 iulie.

Giuleştenii urmează să se reunească, în vederea pregătirii noului sezon. Rapid ţinteşte să se califice în play-off, după ce sezonul trecut nu a reuşit să termine în primele şase clasate din Liga 1.

Reclamă

Primul meci pe care Rapid îl va disputa în Austria va fi pe 29 iunie, în compania celor de la Sankt Polten, echipă de ligă secundă din liga austriacă. În continuare, pe 1 iulie, giuleştenii îi vor întâlni pe polonezii de la Cracovia, unde evoluează Virgil Ghiţă, Cornel Râpă şi Sergiu Hanca. La doar o zi distanţă, Rapid o va întâlni pe LASK Linz, tot din Austria. Austriecii au încheiat sezonul trecut pe locul 9, însă au ajuns până în optimile de finală din Europa League.

Rapid o va întâlni pe Slavia Praga, cel mai tare oponent din cantonamentul desfăşurat în Austria, pe 5 iulie. La echipa cehă a evoluat Nicoale Stanciu, care în prezent evoluează pentru Wuhan Three Towns, în China.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și