Închide meniul
VIDEO

Bernadette Szocs a cucerit medalia de argint la simplu în AntenaPLAY! Românca, învinsă în finala Campionatului European

Dan Roșu Publicat: 20 octombrie 2024, 18:37

Reclamă
Bernadette Szocs a cucerit medalia de argint la simplu în AntenaPLAY! Românca, învinsă în finala Campionatului European

Bernadette Szocs - Sofia Polcanova 1-4 LIVE VIDEO

Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova - Profimedia Images

Bernadette Szocs – Sofia Polcanova 1-4, finala Campionatului European Individual de la Linz, a fost duminică, de la ora 17:50, exclusiv în AntenaPLAY. Cele două au disputat şi finala la dublu a competiţiei, pe care au pierdut-o dramatic, în decisiv, contra dublului Hana Matelova/Barbora Balazova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a ajunge în ultimul act, Bernadette Szocs a trecut de Maria Xiao, cu 4-1 la seturi. De partea cealaltă, Sofia Polcanova a învins-o pe Nina Mittelham, cu acelaşi scor, 4-1. În finală, Bernadette Szocs a luptat admirabil, dar a trebuit să se recunoască învinsă de partenera ei de dublu de la Campionatul European Individual, austriaca Sofia Polcanova. Scorul final a fost 11-8, 11-13, 12-10, 11-6, 11-9 în favoarea Sofiei Polcanova.

Bernadette Szocs – Sofia Polcanova 1-4 LIVE VIDEO

Update 18:36: Sofia Polcanova a câştigat şi setul 5, cu 11-9, şi a învins-o cu 4-1 la seturi pe Sofia Polcanova!

Update 18:27: Polcanova a câştigat şi setul 4, cu 11-6, şi conduce cu 3-1 la seturi

Update 18:20: Polcanova a câştigat dramatic setul 3, cu 12-10. Românca a condus cu 7-1 în acest set şi a ratat o minge de set, la 10-9 pentru ea

Reclamă
Reclamă

Update 18:10: Bernadette Szocs a câştigat setul 2, cu 13-11

Update 18:08: Punct frumos reuşit de Bernie Szocs, în setul 2

Update 18:01: Sofia Polcanova a câştigat primul set, cu 11-8

Reclamă

Update 17:54: A început finala de la simplu de la Campionatul European Individual!

Meciul dintre Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova va avea loc duminică, de la ora 17:50. Ultima întâlnire dintre cele două nu este una de care Bernie să îşi aducă aminte cu plăcere. La Jocurile Olimpice 2024, Polcanova se impunea în optimi, cu un sever 4-0. Atunci, Bernie susţinea că a fost „furată” de arbitru.

„Era deja a treia servă când mi-a luat arbitrul. Este o servă unde nu arunc cum spune el. Am încercat să chem pe un alt arbitru. Dacă arbitrul oficial a decis chestia asta, nu se mai poate da înapoi. Am încercat să întorc meciul de la orice scor. Am luptat până la capăt. Din păcate n-a fost să fie meciul meu.

Nu neapărat că m-a scos din ritm. E un pic stresant, încearcă să se lege de unele chestii doar ca să pară ei mai spectaculoși. De data asta, poate la serva cealaltă mai spuneam, dar ideea este că am servit altă servă și nu a avut dreptate. Când are dreptate, închid ochii și trec mai departe. Nici nu pot lăsa de la mine, când știu că am dreptate și am fost furată pe nedrept”, spunea atunci Szocs.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și