Închide meniul

O echipă din România şi-a schimbat denumirea. Poartă numele Simonei Halep! "E cel mai potrivit moment"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2020, 6:34

O echipă din România şi-a schimbat denumirea. Poartă numele Simonei Halep! "E cel mai potrivit moment"

Profimediaimages

Simona Halep tocmai a câştigat primul turneu de pe timpul pandemiei

Conducătorii au anunţat că momentul ales a fost unul ales cu mare atenţie. Gruparea de la malul mării a decis astfel să sărbătorească şi succesul înregistrat de ocupanta locului 2 WTA în turneul de la Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, precum pasărea Phoenix

"După o decadă în care am crescut împreună și am bătut la porțile marii performanțe pentru a ne face un nume în baschetul din România, a venit momentul să facem un nou pas important în istoria clubului nostru.

Cu mândrie vă anunțăm trecerea la o nouă identitate vecină cu succesul, care ne va responzabiliza în primul rând pe noi, dar care sperăm să fi model de inspirație pentru viitoarele talente ale baschetului constănțean. În baza parteneriatului pe care îl avem cu CSU Știința Constanța, care a devenit prin ordin de ministru CSU Simona Halep Constanța, clubul nostru își va schimba și el numele și se va numi pe viitor Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Și ce moment mai potrivit ar putea fi dacă nu unul care vine imediat după succesul Simonei la Praga Open după o pauză îndelungată cauzată de pandemia de coronavirus.

Fără a fi o presiune în plus pentru noi, sperăm ca victoriile obținute de cea mai bună jucătoare de tenis a Constanței și a României să fie luate ca reper de fiecare dintre cei care alcătuiesc „familia“ Phoenix Constanța și împreună să oferim cât mai multe momente de satisfacție, să atingem noi praguri ale succesului și să demonstrăm că merităm să ne identificăm alături de Simona Halep", se anunţă în comunicatul clubului.

Reclamă

Momentul a fost marcat şi de un clip special pregătit de cei de la Phoenix CSU Simona Halep Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Soluţie surprinzătoare găsită de un club din Constanţa
  • Simona Halep tocmai a câştigat turneul de la Praga
  • Românca ocupă locul 2 în clasamentul WTA

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și