Închide meniul

”Știi cum e să moară toți cei din jurul tău?” Damian Lillard a pierdut șase persoane dragi în 18 luni

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 5 martie 2021, 10:49

”Știi cum e să moară toți cei din jurul tău?” Damian Lillard a pierdut șase persoane dragi în 18 luni

Profimediaimages

Damian Lillard a trecut prin multe în ultimul an și jumătate

În mai 2020, Damian Lillard a găsit cadavrul verișorului și, în același timp, chef-ul personal, pe podeaua din bucătărie. Avea 35 de ani. O relație apropiată, discutau toată ziua. ”Lumea nu știe ce traumă e să ai lângă tine persoane pe care le iubești, dar care cunosc că vor muri. E greu să lupți contra acestor evidențe. E o bătălie continuă pentru mine”, începe el să povestească pentru ”The Athletic”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finele anului, o mătușă i-a pierit. Cancer. Apoi, un prieten de familie. COVID-19. Ianuarie 2021, alt văr, asasinat în West Oakland. Acum câteva zile, două persoane din cercul de prieteni, asasinate. Un văr și un amic. ”Gata, am obosit! Mental, par a fi la capătul drumului. A fost un an dificil, atât pentru mine, cât și pentru familia mea. Șase persoane apropiate decedate în 18 luni”, spune Damian. Cu toate acestea, randamentul său în NBA nu a scăzut. Din contră, e al treilea în clasamentul celor mai buni marcatori, cu o medie de 29,8 puncte, după Bradley Beal și Joel Embiid. În triumful cu Kings (129-113) a reușit 44 de puncte, 10 dintre ele consecutive, în cele trei minute finale.

De asemenea, a fost ales pentru a participa la All Star, a șase oară la rând. ”Îmi este foarte greu, dar știu că trebuie să mă gândesc la joc și la coechipierii mei. Am nevoie de munca mea, de aici vin banii. Dacă înțeleg asta, probabil că voi putea trece peste asta”. În mijlocul atâtor nenorociri, a venit și vestea cea bună: logodnica lui Lillard a născut doi gemeni, în ianuarie. Un băiețel, Kalii, și o fetiță, Kali, care i s-au alăturat lui Damian Jr., de doi ani și jumătate.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și