Închide meniul

„La ce simţi că mai ai de lucrat?” Simona Halep, răspuns savuros la revenirea în ţară de la Miami. Ce a spus despre noul antrenor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 martie 2024, 14:44

„La ce simţi că mai ai de lucrat? Simona Halep, răspuns savuros la revenirea în ţară de la Miami. Ce a spus despre noul antrenor

Simona Halep, răspuns savuros la revenirea în ţară de la Miami. Mesajul transmis de jucătoarea din Constanța.

Simona Halep / AS.ro

„La ce simţi că mai ai de lucrat?” Simona Halep, răspuns savuros la revenirea în ţară de la Miami. „Simo” a vorbit despre experiența de la primul meci, de la revenirea în circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost eliminată în primul tur al turneului de la Miami de Paola Badosa, cu scorul de 6-1, 4-6, 3-6. Românca a participat la turneu după ce a primit un wildcard. A fost primul meci al jucătoarei noastre, după ce pedeapsa i-a fost redusă la TAS.

„La ce simţi că mai ai de lucrat?” Simona Halep, răspuns savuros la revenirea în ţară de la Miami

La revenirea în țară, Simona Halep a dezvăluit că este fericită pentru că a jucat un nou meci oficial, după aproape 2 ani de pauză. Totodată, jucătoarea din Constanța a spus că mai are de lucrat „la tot”, după o absență așa de mare.

„M-am simţit foarte bine, a fost o nouă experienţă pentru mine. Am avut parte de foarte multe lucruri pozitive din partea oamenilor şi m-am bucurat tare mult şi m-am bucurat tare mult şi m-am bucurat tare mult că am ajuns la turneu.

(Cum l-ai ales pe antrenor?) Mereu l-am admirat pentru felul cum munceşte pe teren şi pentru rezultatele făcute cu jucătoarele care mie mi-au plăcut mereu. Kuznetsova este una dintre preferatele mele. Am discutat cu Darren despre antrenor şi am ajuns la concluzia că vreau să încerc o perioadă cu Carlos.

Reclamă

Nu (n.r. dacă este pusă în pericol prezenţa la Fed Cup), este doar o oboseală. A fost o durere normală după atât de mult timp în care nu am jucat şi am jucat la un nivel foarte ridicat acest meci. Am resimţit şi după vreo 2-3 zile în care mi-a fost foarte greu.

(La ce simţi că mai ai de lucrat?) La tot! Trebuie să mă apuc de muncă şi să fiu foarte profesionistă. Poate mai mult decât înainte pentru că am o vârstă şi faptul că am stat atâta timp o să dăuneze, cred!”, a spus Simona Halep, pe aeroportul din Otopeni.

Următorul turneu la care ar putea participa Simona Halep

S-a aflat care ar fi următorul turneu la care ar putea participa Simona Halep, după cel de la Miami. Românca ar putea lua startul în turneul de 250 de puncte WTA de la Rouen, după cum anunţă presa din Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, odată cu participarea la Miami. Românca a fost eliminată în primul tur de către Paula Badosa, după un meci de trei seturi.

Turneul de la Rouen, care a trecut de la categoria WTA 125 la WTA 250 şi va avea loc între 13 şi 21 aprilie, şi-a dezvăluit joi line-up-ul, din care fac parte, între altele, Caroline Garcia, Mira Andreeva, Anastasia Pavliucenkova, Sloane Stephens, Karolina Pliskova şi Clara Burel.

Organizatorii nu au făcut un anunţ în acest sens, însă românca ar fi “invitata ideală” pentru această competiţie, după cum au transmis francezii.

“Dar avem o bănuială că un anunţ important ar putea fi făcut în curând pentru a sărbători această primă ediţie. Simona Halep este invitata ideală pentru acest tip de turneu, deoarece românca, de la sfârşitul suspendării, este în căutare de meciuri şi de încredere, iar clasamentul ei nu îi permite accesul la cele mai mari turnee din circuit. Vom afla în curând dacă We Love Tennis a avut sau nu intuiţie…”, notează welovetennis.fr.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și