Închide meniul

Obiectivul foarte îndrăzneţ pe care şi l-a stabilit Simona Halep după revenirea în turnee: „Vreau să fiu acolo”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 aprilie 2024, 12:37

Reclamă
Obiectivul foarte îndrăzneţ pe care şi l-a stabilit Simona Halep după revenirea în turnee: „Vreau să fiu acolo

Obiectivul foarte îndrăzneţ pe care şi l-a stabilit Simona Halep după revenirea în turnee

Simona Halep, după o victorie / Profimedia Images

Obiectivul foarte îndrăzneţ pe care şi l-a stabilit Simona Halep după revenirea în turnee a fost dezvăluit de fostul lider mondial într-un interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep vrea să fie din nou în top. Ea se pregăteşte să evolueze în al doilea turneu după decizia de la TAS, care i-a permis revenirea în competiţii.

Obiectivul foarte îndrăzneţ pe care şi l-a stabilit Simona Halep după revenirea în turnee

”Nu am nimic de pierdut, nimic de demonstrat și vreau doar să mă bucur de tenis și să revin acolo unde am mai fost”, a declarat Simona Halep pentru digisport.ro.

”Săptămâna viitoare o să am primul meci pe zgură și sunt extrem de nerăbdătoare și sunt și foarte emoționată, în același timp. Nu știu ce va fi și cum va fi…”, a mai spus Simona Halep pentru sursa citată.

Simona Halep a mărturisit că a ajuns să fie testată anti-doping la 8 zile şi recunoaşte că s-a obişnuit să se trezească dimineaţa cu oamenii trimişi de Agenția Națională Anti-Doping.

Reclamă

Nu am nimic împotrivă, să vină de câte ori doresc”

„Da, chiar am întârziat un pic pentru că am avut antidoping de dimineață, o testare care deja pot să spun că e în viața mea. În ultima perioadă, mai ales în 2022, am fost testată la opt zile.

Sunt testată mai des, dar și în trecut eram foarte testată. Nu am nimic împotrivă, să vină de câte ori doresc. Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină, dar aceasta este procedura și n-am nimic împotrivă.

Mă simt mai bine, de la zi la zi e mai bine și încerc să-mi regăsesc ritmul pe care îl aveam în trecut, dar e mai greu decât mă așteptam.

Reclamă 4 / 0/3

N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu. Voi fi răbdătoare și o să încerc să am încredere mai multă de la zi la zi”, mai declara Simona Halep, pentru sursa citată.

Simona Halep a primit wild card pentru primul ei turneu de zgură de la revenire

Simona Halep a primit wild card pentru primul ei turneu de zgură de la revenirea după suspendarea pentru dopaj. Federaţia portugheză a făcut anunţul oficial: Simona va participa la competiţia WTA 125 de la Oeiras, ce va avea loc săptămâna viitoare.

Celelalte wild card-uri au ajuns la Kristina Mladenovic, Francisca Jorge şi Matilde Jorge, susţine cunoscutul jurnalist Jose Mergado. Astfel, Simo a ales o competiţie unde poate juca mai mult în vederea turneelor mari ce o aşteaptă, primul pe listă fiind WTA Madrid.

Competiţia a apărut în calendarul WTA în 2021, atunci când Polona Hercog se impunea în finală, după abandonul Clarei Burel. Elisabetta Cocciaretto a câştigat în 2022, după un ultim act cu Viktoriya Tomova, 7-6, 2-6, 7-5. Anul trecut, Danka Kovinic o bătea în ultimul act pe Rebeka Masarova, 6-2, 6-2.

Simona Halep a revenit recent în clasamentul WTA. Ea a jucat la Miami primul turneu de după decizia TAS. A câştigat primul set cu Paula Badosa, dar a pierdut meciul. Pentru participarea la Miami, Halep a primit 10 puncte WTA. Simona Halep are nevoie de wild card-uri pentru a juca în turnee după decizia TAS.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și