Închide meniul

Patrick Mouratoglou va antrena din nou, după ce şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep! Cu ce star ATP va colabora

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2024, 19:46

Reclamă
Patrick Mouratoglou va antrena din nou, după ce şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep! Cu ce star ATP va colabora

Patrick Mouratoglou va antrena din nou

Patrick Mouratoglou, în timpul unui meci/ Profimedia

Patrick Mouratoglou va antrena din nou, la scurt timp după ce a fost audiat şi şi-a asumat vina în procesul de dopaj al Simonei Halep. Francezul va fi noul antrenor al lui Holger Rune, jucător pe care l-a pregătit şi anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Mouratoglou a fost antrenorul Simonei Halep în momentul în care românca a fost suspendată pentru dopaj. Imediat după acest fapt, cei doi au încheiat colaborarea, iar antrenorul francez a fost audiat la TAS, în procesul româncei.

Patrick Mouratoglou va antrena din nou

Holger Rune, ocupantul locului 7 ATP, a anunţat că va colabora din nou cu Patrick Mouratoglou. Acesta a fost bucuros de faptul că va lucra cu tehnicianul francez, şi speră să câştige cât mai multe titluri alături de acesta.

„Sunt încântat să reiau lucrul cu Patrick. Cu el am obținut unele dintre cele mai mari triumfuri ale carierei mele de până acum și abia aștept să țintim împreună următoarele titluri majore. Mergând mai departe, am avut discuții bune despre cum ar trebui să se desfășoare colaborarea noastră și am convenit asupra unei configurații puternice, care creează cele mai bune condiții pentru performanța mea.

Se știe că sunt hotărât să câștig titluri de Grand Slam și să ajung pe primul loc în clasamentul mondial. Aceste obiective necesită echipa de coaching potrivită. Uneori trebuie să încerci o varietate de lucruri pentru a afla ce funcționează și ce nu. În ultimele luni, am învățat multe despre ceea ce funcționează pentru mine și cred că Patrick este cea mai bună persoană care să conducă echipa și să mă ajute să-mi ating obiectivele”, a transmis Holger Rune, conform tennismajors.com.

Reclamă

Holger Rune a fost pregătit de Boris Becker, până în urmă cu câteva săptămâni. Danezul a mai fost antrenat de Patrick Mouratoglou între octombrie 2022 şi august 2023, reuşind să cucerească în acea perioadă cel mai important trofeu al carierei, turneul Masters de la Paris, după o finală cu Novak Djokovic.

Fostul antrenor al Simonei Halep l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou

Fostul antrenor al Simonei Halep l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou. Artemon Apostu-Efremov este de părere că antrenorul francez a oferit declaraţii mult prea târziu în cazul de dopaj al româncei, şi acestea au fost cu jumătate de măsură, deoarece a declarat că doar se simte responsabil pentru ceea ce i se întâmplă acesteia.

E clar: ea a căzut, cumva, într-o capcană. Eu, știind-o pe Simona, a fost, de-a lungul carierei, extrem de atentă la aceste detalii.

Reclamă 4 / 0/3

Declarația lui Mouratoglou a venit foarte târziu și a fost cu jumătate de măsură. Nu a spus: ‘sunt vinovat, îmi asum, echipa mea a greșit’, ci a zis că se simte responsabil.

Ce e mai rău în situația asta e că va fi singura care va plăti. Oricum a plătit deja, timp de doi ani de zile. Cumva, Mouratoglou a reușit să se strecoare. Simona a rămas singură în fața reflectoarelor, pentru foarte mult timp”, a declarat Artemon Apostu-Efremov, conform sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și