Închide meniul

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

Alexandra Costea Publicat: 16 octombrie 2024, 22:46

Reclamă
Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

Serena Williams, pe patul de spital

Serena Williams a fost operată - Sursă foto: captură TikTok

Serena Williams, pe patul de spital! Fostul lider WTA a fost operat după ce a acuzat probleme serioase la nivelul gâtului. Fosta tenismenă a împlinit 43 de ani luna trecută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câștigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că i-a fost îndepărtat de pe gât un chist branhial benign. Se pare că acesta avea „mărimea unui grepfrut mic”.

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

Chiar dacă a postat un videoclip care i-a îngrijorat pe fani, starul retras din tenis i-a asigurat că „totul este în regulă”, notează AP.

Se pare că, în luna mai, Williams a descoperit o umflătură pe gât. Atunci, fosta sportivă a făcut un RMN, iar medicii i-au spus că nu este nevoie să o îndepărteze dacă nu vrea. Cu toate acestea, se pare că umflătura „a continuat să crească”, operația devenind inevitabilă. După ce i s-au efectuat mai multe teste, printre care şi o biopsie cu rezultat negativ, medicii au decis să o opereze.

„Mă simt atât de recunoscătoare şi norocoasă că totul a mers bine şi, mai presus de toate, sunt sănătoasă”, a scris Serena Williams pe rețelele de socializare.

Reclamă
Reclamă

Ulterior, într-o nouă postare, fost sportivă a menţionat că se află „încă în recuperare, dar din ce în ce mai bine. Sănătatea este întotdeauna pe primul loc”.

@serena Back in May I found a lump showing on my neck. I immediately went to the doc got a mri and was told I have a brachial cyst. Have you ever heard of that? They said I don’t need to get it removed if I don’t want. So I did not get it but it kept growing. I decided to get more test and 3 test and one biopsy later everything is still negative but doctors advised I get it removed asap because it was the size of a small grapefruit and it could get infected or worse leak. So this is me removing it. I am feelimg so grateful, and fortunate everything worked out, and most of all I’m healthy. I still made it to American doll with Olympia as promised. And yes all is ok. 🙏🏿🙏🏿 #fyp #foryourpage #serenawilliams #mom ♬ original sound – Serenawilliams

Serena Williams s-a retras din tenis în 2022

Serena Williams şi-a anunțat retragerea în 2022. Cu toate acestea, fostul lider WTA a evitat acest termen, susținând că „ va evolua” departe de tenisul profesionist. Anunțul a venit cu puțin timp înainte de a juca la U.S. Open 2022. Acesta a fost ultimul turneu la care Serena Williams a participat.

Reclamă

De-a lungul carierei sale în tenisul profesionist, Williams a câștigat 23 de titluri de Grand Slam la simplu. Astfel, a devenit jucătoarea cu cele mai multe astfel de titluri.  De asemenea, aceasta a câștigat alte 14 la dublu, împreună cu sora ei mai mare, Venus. Serena Williams a petrecut mai mult de 300 de săptămâni pe locul 1 în clasamentul WTA şi are în palmares patru medalii olimpice de aur.

Ce a putut spune Ion Ţiriac despre Serena Williams

Magnatul român a vorbit despre cazurile de dopaj din ultima perioadă, Jannik Sinner sau Simona Halep, şi a făcut o dezvăluire despre Serena. Conform spuselor lui Ion Ţiriac, din cauza unor probleme de sănătate, Serena Williams a avut dreptul de a avea 9 excepţii, în 9 direcţii diferite. Astfel, Williams ar fi avut dreptul să folosească produse de pe lista neagră, pentru că ar fi fost bolnavă.

„Voi v-ați gândit vreodată la treaba care se numește waivers, în engleză? Se numesc excepții, în românește. Cum e posibil ca cineva să-ți dea dreptul, în 9 direcții diferite, să folosești produse care sunt pe lista neagră, interzisă, numai pentru că ești bolnav? Dar tu ai declarat: ‘eu sunt bolnav de spiritism, de nu știu ce’. Și ai 9 waivers-uri.

Să spunem că cel care a câștigat 100 de metri, la Paris, are 8. Cum poate un sportiv să aibă 8 excepții față de al doilea, care avea același timp și nu are nicio excepție? Iar din astea 8 excepții, multe din excepţii s-ar putea – că de aia sunt pe lista neagră – să îți ridice oarecum performanța. Unde mai e egalitatea, unde mai e dreptatea și cine este Dumnezeul ăla care îți dă excepțiile sau care hotărăște? Nu, domnule, stai un pic, pentru că, știți, să vedeți, pentru că copilul… de când e copil, are bolile astea. Deci un copil cu nouă boli! Tenis! Nouă boli, la tenis! După câte înțeleg, Serena are nouă excepții dintotdeaua”, a spus Ţiriac.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Gigi Becali, anunţ surprinzător! Partida importantă la care FCSB va menaja jucători: „Am început să înţeleg fanatismul fanilor”

23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

21:47

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 EXCLUSIVNicolae Stanciu e cu gândul la World Cup 2026, după Lituania – România 1-2: „Vom da totul pentru a ataca Mondialul” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 5 VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY 6 VIDEOLionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina – Bolivia 6-0. Hattrick şi două assist-uri: „Vreau doar să mă simt bine”
Citește și