Închide meniul

„Ne-a lipsit acel zâmbet!” Reacţia presei internaţionale după revenirea Simonei Halep pe teren. Sfârşit de calvar pentru româncă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2024, 22:51

„Ne-a lipsit acel zâmbet! Reacţia presei internaţionale după revenirea Simonei Halep pe teren. Sfârşit de calvar pentru româncă

Reacţia presei internaţionale după revenirea Simonei Halep pe teren

Simona Halep, la intrarea pe teren / Captură DigiSport

A apărut reacţia presei internaţionale, după revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis. După 568 de zile de calvar, fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a jucat primul ei meci oficial din circuitul WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul număr 1 mondial a luat startul în turneul WTA 1000 de la Miami, acolo unde a dat în primul tur peste Paula Badosa, ocupanta locului 80 WTA.

Reacţia presei internaţionale după revenirea Simonei Halep pe teren

Simona Halep a intrat zâmbind pe hard-ul de la Miami şi a fost aşteptată în uralele fanilor. „Simona, Simona, Simona!”, s-a strigat pe arenă.

Simona Halep s-a ÎNTORS pe terenul de tenis. Ce primire a avut!„, au scris jurnaliştii de la Sky Sports.

Reclamă

Ne-a lipsit acel zâmbet al Simonei!„, au mai postat britanicii.

Simona Halep zâmbește în primul ei meci de la revenirea în turneu. Nu putem descrie cât de dor ne-a fost să vedem această jucătoare pe un teren de tenis„, au scris şi cei de la The Tennis Letter.

Reclamă 4 / 0/3

Bine ai revenit, Simona Halep! Dubla câştigătoare de Grand Slam s-a întors azi„, au postat pe reţelele sociale cei de la Tennis Channel.

Momentul a fost marcat şi de WTA. „Este aici! Simona Halep s-a întors în circuit pentru a o înfrunta pe Paula Badosa în primul tur de la Miami Open

Simona Halep, mesaj plin de speranţă chiar înainte de meciul cu Paula Badosa

Simona Halep a transmis un mesaj plin de speranţă chiar înainte de meciul cu Paula Badosa. Românca a scăpat de suspendare şi revine pe teren, în circuitul profesionist, după 568 de zile. Fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon a avut o postare emoţionantă pe contul ei de Instagram.

Aflată la Miami, „Simo” a folosit un citat al lui Steve Jobs. În vârstă de 38 de ani, constănţeanca începe asaltul spre trofeul de la Miami. La turneul din Florida a ajuns cel mai departe în semifinale, în 2015 şi 2019.

Să ai curajul să speri, să îți urmezi inima și intuiția. Ei, cumva, deja știu ce vrei tu să fii cu adevărat. Orice altceva este pe locul doi”, a fost mesajul distribuit de Simona Halep pe Insta Story.

Reclamă

Simona Halep va disputa primul meci după ridicarea suspendării pentru dopaj, iar alături de ea a fost, ca de fiecare dată, Darren Cahill. Australianul a profitat de lipsa de moment a lui Jannik Sinner de la Florida şi a participat la antrenamentele fostei sale eleve.

Am avut un sentiment că trebuie să fim pregătiți în caz că ea cere un wildcard. Am avut multe discuții despre wildcard-uri și, spre norocul nostru, am ‘salvat’ un wildcard pe tabloul principal feminin, pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă.

Nu vrei să trimiți pe teren pe cineva care nu s-a pregătit. Ar fi în detrimentul lor, nu vrem ca ei să iasă pe teren și să fie ‘uciși’. (n.r. – după discuția cu Darren Cahill) Am ajuns la concluzia că o vom primi cu brațele deschise”, a spus James Blake, citat de tennis.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și