Închide meniul

Simona Halep, dezvăluiri la revenirea în ţară. "Mă simt mult mai în siguranţă aşa. Am luat cea mai confortabilă decizie!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2020, 15:36

Simona Halep, dezvăluiri la revenirea în ţară. "Mă simt mult mai în siguranţă aşa. Am luat cea mai confortabilă decizie!"

Simona Halep s-a întors în ţară după succesul de la Praga

A doua jucătoare a lumii a comparat situaţia în care a fost pusă acum cu cea din urmă cu patru ani, când nu a mai participat la Jocurile Olimpice. A evitat atunci să facă deplasarea în Brazilia pentru a nu risca să contacteze virusul Zika.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu va juca la US Open

Simona Halep a luat astăzi decizia de a nu participa în turneul de Grand Slam de la US Open. În Statele Unite sunt peste 5.4 milioane de cazuri de infectare cu Covid-19.

"Mereu am ales cea mai confortabilă decizie pentru sănătatea mea şi cea mai bună… aşa cum a fost şi la Olimpiadă în urmă cu câţiva ani, aşa am decis şi în momentul acesta. Bineînţeles că a fost dificilă această decizie, dar mă simt mult mai în siguranţă aşa. O să aştept să joc Roma şi o să mă pregătesc acasă", a declarat Simona Halep.

Simona Halep are moralul ridicat după ce a învins-o pe Elise Mertens în finala de la Praga. A ajuns astfel la 21 de turnee câştigate în carieră.

"A fost un turneu foarte bun şi mă bucur că am reuşit să îl câştig, un start bun după o perioadă foarte lungă. Sunt bucuroasă. Orice trofeu este important şi mai ales după 5-6 luni de pauză. Mi-am demonstrat singură că sunt motivată, concentrată şi că am făcut treabă bună în perioada de pregătire", a precizat campioana de la Wimbledon. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și