Închide meniul

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

Publicat: 29 septembrie 2024, 13:45

Reclamă
Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

Simona Halep a aflat care îi va fi prima adversară de la Hong Kong. Fostul lider WTA revine pe teren după aproape 5 luni

Simona Halep / Profimediaimages

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong, turneul de 125K la care campioana noastră a primit un wild card. Pentru Simona, care recent a împlinit 33 de ani, acesta va fi primul meci după o pauză de aproape cinci luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenită în circuit după ce ultima oară a evoluat la Paris, la jumătatea lunii mai, Simona Halep o va întâlni în prima manşă a turneului dotat cu premii totale de 115.000 de dolari pe Arina Rodionova.

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong

Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare şi al treilea meci pentru Simona Halep de la revenirea în circuit, în urma scandalului de dopaj. Ea le-a mai întâlnit pe Paula Badosa (6-1, 4-6, 3-6) la Miami şi pe Kessler Mccartney, în faţa căreia a abandonat la Paris.

Sportiva de 34 de ani din Australia se află pe locul 114 mondial, iar cea mai bună prezenţă a ei în carieră a fost locul 97 WTA. Ea a câştigat 28 dintre cele 55 de partide disputate în 2024, 23 dintre victorii venind pe hard, suprafaţă pe care o va întâlni pe Simona Halep.

Pe tabloul principal de la Hong Kong se mai află şi Gabriela Ruse, cea care se va duela în primul tur cu Alycia Parks (128 WTA). Cap de serie al turneului este Emma Navarro.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep revine pe teren la Hong Kong

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial, care tocmai a împlinit 33 de ani, a acceptat invitația organizatorilor de la Hong Kong. Contul de Twitter al turneului a postat un filmuleț cu dubla câștigătoare de Grand Slam care anunță că va pleca spre Hong Kong duminică.

Salutare tuturor! Mi-am dat seama că e o zi grozavă pentru a vă da vestea că voi reveni pe teren mai devreme decât mă așteptam. O să yvor la Hong Kong mâine (n.r. duminică) pentru a participa la WTA 125 Hong Kong Open. Le mulțumesc organizatorilor pentru wildcard și abia aștept să vă văd acolo”, a spus Simona Halep, potrivit organizatorilor turneului de la Hong Kong.

Reclamă
Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și