Închide meniul

Transylvania Open | Ce scrie presa din Marea Britanie despre discursul în limba româna al Emmei Răducanu, la Cluj-Napoca. „Acum se dă în spectacol!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 octombrie 2021, 22:51

Transylvania Open | Ce scrie presa din Marea Britanie despre discursul în limba româna al Emmei Răducanu, la Cluj-Napoca. „Acum se dă în spectacol!

Emma Răducanu, premiată de WTA pentru performanțele din 2021

Profimedia

Emma Răducanu a vorbit în românește după victoria cu Polona Hercog, spre deliciul puținelor persoane prezente în sala de la Cluj-Napoca. Presa din Marea Britanie a reacționat imediat după discursul tinerei jucătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transylvania Open | Ce scrie presa din Marea Britanie despre discursul în limba româna al Emmei Răducanu

„Răducanu, cu tatăl ei român în tribune, joacă la un turneu în care pare că se simte ca acasă, în Cluj, chiar dacă este fără public”, au scris jurnaliștii de la Express Star.

„Înainte să încânte o sală aproape goală prin discursul său în Română, Emma Răducanu a învins-o pe mult mai experimentata Polona Hercog”, au scris și cei de la Daily Mail.

„În România, țara în care locuiește bunica ei și în care s-a născut tatăl ei, Răducanu a avut un start furtunos la Transylvania Open, cu tribunele goale din cauza restricțiilor anti-Covid”, a notat și Sky Sports.

„Acum se dă în spectacol! Emma Răducanu este întrebată în engleză ce crede despre meci și răspunde în limba română! she is just showing off. Cei 100 de oameni din tribune sunt în extaz! Iubesc asta!”, au scris jurnaliștii de la The Sun.

Reclamă

Transylvania Open | Discurs în limba română după victoria cu Polona Hercog

Campioana de la US Open a spus că se simte ca acasă în România și este mândră că reușește să-i încânte pe fanii români. Victoria cu Polona Hercog a fost prima pentru ea în circuitul WTA.

„Voi încerca să vorbesc în română. Astăzi a fost un meci foarte dificil. Ea a fost foarte tare. Eu cred ca n-am jucat așa bine, dar am câștigat. Am așa multă bucurie acum! Vreau să vă mulțumesc, este un turneu foarte bine organizat! Îmi place România foarte mult! Cred că sunt acasă aici!

Ciorba de perișoare îmi place cel mai mult, dar n-am mâncat perișoare acum, ci legume. Mai aștept puțin până mănânc și sarmale. Și mămăliga este bună, și papanașii.

Reclamă 4 / 0/3

Înseamnă enorm să joc în țara tatălui meu, mă bucur foarte mult că am ocazia să joc aici. Vă mulțumesc tuturor pentru suport. Acum îmi e puțin rușine să vorbim în română, dar dacă mai stau puțin aici, pot să învăț mai bine”, a spus Emma Răducanu, la finalul meciului cu Polona Hercog.

În runda următoare, Emma Răducanu va juca împotriva româncei Ana Bogdan, locul 106 WTA. Va fi prima confruntare directă între cele două jucătoare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și