Închide meniul

Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 martie 2024, 18:20

Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: Își bat joc!”

Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF

Daniel Oprita / Profimedia

Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF. Oamenii de la conducerea fotbalului Românesc au comis o gafă uluitoare și au greșit numele echipei pregătite de Daniel Oprița!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii Federației Române de Fotbal au publicat un document în care erau prezentate diferite cazuri care au ajuns „pe masa” Comisiei de Disciplină. Printre acestea se număra și unul legat de meciul dintre „militari” și CS Tunari, încheiat cu scorul de 2-1, din ultima etapă a sezonului regulat re Liga a 2-a.

Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF

Totuși, oamenii de la conducerea fotbalului Românesc au greșit numele echipei antrenate de Daniel Oprița. În respectivul document, formația din Ghencea apare cu numele de „CSA Steaua Armatei”, chiar dacă denumirea oficială a formației, prezentată la FRF la startul sezonului, este „Clubul Sportiv al Armatei Steaua”.

Comunicatul emis de FRF / FRF.ro

Suporterii echipei „militare” au reacționat imediat, pe rețelele de socializare. Pe conul „AS47”, organizația nonprofit care sprijină echipa din Ghencea, a apărut un mesaj tranșant la adresa conducerii CSA Steaua.

„Scriam acum o săptămână că cei din club iau atitudine doar când este un atac la propria persoană. Uitați-vă cum își bat joc cei de la Federația Română de Fotbal de numele clubului Steaua București. Bichir, Marinescu, Barbu, și alți indivizi… chiar și cei din armata, nea Bachide, Roșu, ăștia de la FRF își bat joc de locul vostru de muncă, inclusiv de suporteri, legende și tot ce a însemnat acest club pentru istoria fotbalului din România, dar prea puțin pentru a vă exprima punctul de vedere sau pentru a-i ataca în instanță.

Reclamă

Nu s-au luat de voi personal, nu? Iar vă faceți că nu ați văzut, cât de mult puteți să vă ascundeți de realitate? Ce pretenții ai putea să ai de la FRF și angajații acesteia? Nu demult, unul dintre angajații făcea concursuri cu produsele FRF într-o emisiune în care denigra clubul Steaua și făcea lobby pentru FC Fcsb”, a fost mesajul transmis de „AS47”.

Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România!

Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Unii suporteri ai CSA Steaua au afişat un banner care se referea la echipa lui Gigi Becali.

„FCSB is not Steaua” (n.r.: „FCSB nu e Steaua”) a fost mesajul transmis de suporterii echipei din Liga a 2-a pe Wanda Metropolitano.

Reclamă 4 / 0/3

Columbia – România 3-2, meci disputat pe Wanda Metropolitano, stadionul lui Atletico Madrid, a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Tricolorii” au fost conduşi cu 3-0, după golurile marcate de Cordoba, Arias şi Asprilla, dar au fost aproape chiar de a obţine un egal după revenirea din repriza secundă.

Ianis Hagi a marcat pentru 3-1 în minutul 83 al meciului. Florin Tănase a înscris în minutul 90+3, cu un şut deviat din careul columbienilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și