Închide meniul
Foto

Cristi Borcea, îndrăgostit ca în tinereţe! Imagini din intimitatea familiei. Cum o răsfaţă pe Valentina Pelinel

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2023, 19:17

Cristi Borcea, îndrăgostit ca în tinereţe! Imagini din intimitatea familiei. Cum o răsfaţă pe Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, sărut pasional / Instagram

Cristi Borcea este îndrăgostit ca în tinereţe. Omul de afaceri se simte excelent alături de actuala sa soţie. Valentina Pelinel le-a arătat fanilor, pe reţelele de socializare, mai multe imagini din intimitatea familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea are trei copii cu Valentina Pelinel şi pare că şi-a găsit fericirea, după ce a trecut prin două divorţuri. Milionarul român a împlinit în această lună 53 de ani.

Cristi Borcea, îndrăgostit ca în tinereţe. Ce a făcut alături de Valentina Pelinel

Fostul patron al lui Dinamo s-a bucurat de zăpada din Bucureşti şi a dat „în mintea copiilor”. A făcut un om de zăpadă în curtea vilei sale şi a plimbat-o pe Valentina cu sania.

Cristi Borcea o răsfaţă pe Valentina Pelinel
Valentina Pelinel, plimbată cu sania de Cristi Borcea

Valentina Pelinel a postat mai multe imagini în care le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram cum este răsfăţată de soţul ei. Cu numai o zi în urmă, a postat o imagine în care îl sărută pe „Leonidas”. Pelinel este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinelborcea)

Pelinel anunță că și-a găsit liniștea și fericirea alături de Cristi Borcea, cel care a mai fost căsătorit și cu Mihaela Borcea și Alina Vidican.

Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească “vocea” de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui și m-a cucerit prin felul sau unic de a fi. Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru. Ne completăm și ne susținem reciproc, ceea ce este esențial.

(Reporter: Îți lipsește ceva în momentul de față?) Nu aș putea să spun așa ceva, sunt un om împlinit. Și dacă ceva mi-ar lipsi, aș face ceva în acest sens, în limita posibilităților„, a declarat Valentina Pelinel pentru ciao.ro.

Fostul patron al lui Dinamo este unul dintre cei mai bogaţi români. Potrivit ultimilor estimări, averea lui Cristi Borcea se ridică la aproximativ 80 de milioane de euro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Chiar înainte de Sărbători, Pelinel a vorbit despre așteptările pe care le are de la anul 2023. Dacă în trecut a negat că ar dori să îi mai ofere un urmaș milionarului român, de această dată Valentina a evitat să mai ofere un răspuns vehement.

(Reporter: Știu că aveți o famile frumoasă ai numeroasă dar mai e loc de un copil? Vă doriți acest lucru, tu și soțul tău în 2023?) Nu avem niciun plan în acest sens. Avem 3 copii sănătoși și frumoși, pentru care suntem recunoscători.

Reclamă

(Reporter: Cu ce gânduri intră Valentina Pelinel în 2023?) Gânduri de recunoștință și mulțumire pentru că suntem sănătoși, avem o familie frumoasă și chiar dacă uneori trecem prin momente dificile, suntem împreună și luptăm pentru același obiectiv. Vă doresc tuturor sărbători binecuvântate și liniștite alături de cine contează pentru voi„, a declarat Valentina Pelinel pentru sursa citată anterior.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și