Închide meniul

Nelu Ploieşteanu a murit cu un mare regret. Care era ultima dorinţă a artistului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 13:36

Nelu Ploieşteanu a murit cu un mare regret. Care era ultima dorinţă a artistului

MMA / F.F. via Hepta

Ultima dorinţă a lui Nelu Ploieşteanu

Nelu Ploieşteanu n-a apucat să îşi îndeplinească ultima dorinţă. El ar fi vrut să apindă o lumânare la mormântul fiului său, Mihăiţă, înmormântat la cimitirul Stăuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dorinţă a lui Nelu Ploieşteanu

"Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira”, a dezvăluit un cadru medical, citat de Impact

Nelu Ploieşteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce timp de două săptămâni a fost internat în stare gravă, infectat cu noul coronavirus. Marele artist s-a stins la Spitalul Floreasca din Capitală. 

Legătura dintre Nelu Ploieşteanu şi Gigi Becali

De-a lungul carierei sale impresionante, Nelu Ploieşteanu a fost o prezenţă constantă în anturajul fotbalului românesc. De la marii jucători, până la patronii investitori, toţi s-au bucrat de cântecele lui Nelu Ploieşteanu.

Acesta a avut o relaţie specială cu Gigi Becali. Regretatul artist i-a fost alături lui Gigi Becali când omul de afaceri a intrat la închisoare.

Reclamă

"Prietenii nu se lasă la greu! Niciodată! Aş vrea să-i cânt lui Gigi Becali la telefon… Dacă mi-ar cere asta, i-aş cânta cu drag, măcar la telefon, aşa cum am făcut la toate chefurile la care m-a chemat în decursul anilor”, spunea Nelu Ploieşteanu în momentul în care Gigi Becali se afla în spatele gratiilor.

Cine este Nelu Ploieşteanu

Pe numele real Ion Dumitrache, Nelu Ploişteanu s-a născut pe 16 decembrie 1950, în Ciorani, Prahov şi este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România. Muncește chiar de la 18 ani când a început să cânte în satul natal și când i-a murit tatăl. Cu timpul a învățat să cânte și la pian și la acordeon, scriu colegii de la observatornews.ro.

După ”90 a reușit să lanseze 18 albume. Nici nu-și mai amintește câte spectacole și turnee a avut. A cântat între 1990 și 1998 la Șarpele roșu și la restaurantul Perla unde cântă și în prezent.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Nelu Ploieşteanu a încetat din viaţă la 70 de ani
  • Marele regret al artistului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și