Închide meniul
Foto

„Trăieşte un coşmar care îi va fi letal”. Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut. Vorbe grele adresate lui Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 12:33 / Actualizat: 22 octombrie 2021, 16:02

„Trăieşte un coşmar care îi va fi letal”. Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut. Vorbe grele adresate lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan intervine în scandalul de la Universitatea Craiova

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram / Hepta

Este război total între Anamaria Prodan şi actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia care ar urma să îi dăruiască o fetiţă antrenorului peste aproximativ jumătate de an ar vrea să o acţioneze în judecată pe impresară. S-a săturat să fie atacată de Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut

La aflarea acestei veşti, Anamaria Prodan nu s-a mai abţinut. Nu i-a pronunţat numele iubitei soţului ei, dar a lansat o nouă serie de acuzaţii grave. Este convinsă că antrenorul face greşeala vieţii lui prin înaintarea actelor de divorţ. Mai mult, impresara spune că Reghecampf va pierde totul dacă merge pe acest drum.

„Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez, cum v-ați gândit vreodată că am să mă uit atât de jos. Singura mea durere este faptul ca soțul meu s-a lăsat tras în aces vârtej care, din ceea ce se vede, îl va înghiți definitiv. Îmi pare rău pentru că am muncit 15 ani alături de el ca să clădim un imperiu, pe care singur-singurel l-a dărâmat, fără să realizeze măcar. Trăiește un coșmar care până la final se va dovedi a fi letal.

„Este vorba de cariera şi demnitatea lui Laurenţiu Reghecampf”

Este vorba de cariera lui, de demnitatea lui de bărbat, de exemplul pe care el, ca pedagog, trebuie să-l dea generațiilor de fotbaliști care s-au uitat până acum la el ca la un exemplu demn de urmat. În fața unei echipe trebuie să te impui, trebuie să-i înveți ca pe copiii tăi că lucrurile primordiale în viață sunt familia, respectul, demnitatea, mândria de a fi părinte și de a-ți educa copiii în spiritul și în valorile Divinității”, spune Anamaria Prodan, conform click.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și