Închide meniul

Andre Villas-Boas a fost atacat! Antrenorul, victimă a violenţei după ce a anunţat că va candida la şefia clubului FC Porto!

Publicat: 22 noiembrie 2023, 23:37 / Actualizat: 23 noiembrie 2023, 1:06

Reclamă
Andre Villas-Boas a fost atacat! Antrenorul, victimă a violenţei după ce a anunţat că va candida la şefia clubului FC Porto!

Andre Villas-Boas a fost atacat!

Andre Villas-Boas / Hepta

Andre Villas-Boas a fost atacat la el acasă! În vârstă de 46 de ani, Villas-Boas vrea să schimbe meseria de antrenor cu cea de preşedinte de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El vrea să îl dea jos de la şefia clubului FC Porto pe Jorge Pinto da Costa, în vârstă de 86 de ani, care conduce clubul de 42 de ani. FC Porto joacă în Liga Portugal, competiţie transmisă LIVE în AntenaPLAY.

Andre Villas-Boas a fost atacat!

La 48 de minute după miezul nopții, casa mea a fost ținta actelor de violență și vandalism”, a transmis Andre Villas-Boas pe reţelele de socializare.

El a anunţat că vrea să candideze la preşedinţia clubului FC Porto la jumătatea acestei luni, iar de atunci s-a confruntat cu ameninţări, vandalism şi hărţuire.

Mai multe petarde au fost aruncate înspre locuinţa lui Andre Villas-Boas. El a scăpat teafăr, dar a precizat că, ulterior, un angajat al său a fost rănit şi a ajuns de urgenţă la spital.

Reclamă

Acesta a fost agresat de către mai multe persoane, iar Andre Villas-Boas susţine că i s-a furat autoturismul.

La ora 04:30, angajatul meu a fost rănit de indivizi necunoscuți, care i-au și furat mai multe bunuri, inclusiv autoturismul. Din păcate, actele de intimidare, de vandalism și de violență continuă. Le cer autorităților să rezolve aceste incidente”, a mai spus Andre Villas-Boas.

Andre Villas-Boas nu antrenează niciun club de mai bine doi ani

Ultimul club pe care l-a antrenat Andre Villas-Boas este Olympique Marseille, de care s-a despărţit la începutul lui 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Perioada de transferuri s-a terminat prin aducerea lui Ntcham. Este o decizie luată peste capul meu, dimineață am înțeles că acesta mi-a fost băgat pe gât. Când am fost întrebat despre venirea sa, am spus, clar, că nu-l doresc. Nu era pe lista mea de achiziții. M-am trezit și am văzut pe o pagină web că noi, Marsilia, am adus un nou jucător. Imediat mi-am prezentat demisia. Nu sunt de acord cu politica sportivă a celor de aici. Nu vreau bani de la club, doar să mă lase să plec”, acuza atunci antrenorul Andre Villas-Boas.

Tehnicianul celor de la Marseille și-a prezentat demisia după ce a aflat că Olivier Ntcham, de la Celtic Glasgow, a fost împrumutat la echipă, deși el nu-și dăduse acordul. Plecarea sa a survenit într-un moment delicat pentru Olympique, care ajunsese la trei înfrângeri consecutive. Fanii s-au supărat și au atacat baza sportivă, provocând suspendarea meciului cu Rennes.

Interesant este faptul că Marseille era cea de a șaptea echipă pregătită de tehnicianul portughez, care n-a prins doi ani ”legați” la nicio grupare antrenată: Academica, FC Porto, Chelsea, Tottenham, Zenit, Shanghai și Marseille.

Andre Villas-Boas a fost secundul lui Jose Mourinho la FC Porto şi Chelsea înainte de a deveni antrenor principal. Villas-Boas a recunoscut că Mourinho a fost idolul lui la un moment dat.

În momentele mele de formare, lucrul cu Jose a fost cel mai bun moment al vieții mele. Am putut să mă înclin spre multe lucruri și lucrul cu el te duce la un alt nivel. Te îndrăgosteşti de el şi devine idolul tău. Voiam să fiu ca el şi absorbeam toată informaţia pe care el o dădea”, declara Villas-Boas. Relaţia lui cu Mourinho s-a răcit la un moment dat.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și