Închide meniul
Foto

Cristi Chivu, bănuit de colegi că este violent cu soţia lui! Declaraţii uluitoare ale fostului jucător: „Am făcut lucruri care nu mă caracterizau!”

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 11:23 / Actualizat: 9 mai 2023, 20:48

Reclamă
Cristi Chivu, bănuit de colegi că este violent cu soţia lui! Declaraţii uluitoare ale fostului jucător: „Am făcut lucruri care nu mă caracterizau!”

Cristi Chivu, bănuit de colegi că este violent cu soţia lui

Cristi Chivu şi soţia lui, Adelina/ Profimedia

Cristi Chivu a dezvăluit că a fost bănuit de colegi că este violent cu soţia lui, Adelina. Fostul jucător a oferit un interviu în presa din Italia, unde a mărturisit prin ce clipe dificile a trecut, după accidentarea la cap suferită în ianuarie 2010.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu şi-a continuat cariera, şi după acel moment tragic. Fostul fundaş a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile, motiv pentru care a fost nevoit să ia medicamente care aveau efecte asupra comportamentului lui. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU ADELINA CHIVU ÎN GALERIA FOTO)

Cristi Chivu, bănuit de colegi că este violent cu soţia lui

Cristi Chivu a dezvăluit că la scurt timp după accidentare, şi după operaţie, a revenit pe teren. Acesta susţine că suferea în momentul meciurilor, dar cu toate acestea, nu a vrut să renunţe.

Imediat după accidentare, fostul fundaş al naţionalei României a început să ia anumite medicamente, care îi afectau comportamentul, deoarece acţiona din instinct.

Astfel, acest lucru i-a determinat pe coechipierii săi de la Inter să o sune pe Adelina Chivu, pentru a se asigura că Cristi Chivu nu este violent cu ea.

Reclamă

„La două luni și jumătate de la accident, m-am întors pe teren cu toate fricile mele. Sufeream când jucam. Toate lucrurile prin care am trecut după accident, cu toate medicamentele luate, m-au făcut să fac anumite lucruri care nu mă caracterizează.

Cum ar fi gesturile obscene făcute după meciul de Cupă cu Roma, pumnul dat lui Marco Rossi, cearta cu Rafa Benitez. Nimeni nu știe că am luat niște medicamente care au înlăturat toate filtrele.

Îmi aduc aminte, colegii mei au sunat-o pe soția mea acasă să o întrebe dacă totul este bine, dacă sunt agresiv acasă, dacă ridicam mâna la ea.

Reclamă 4 / 0/3

Toate astea au o explicație. Dintoina (n.r. medicamentul luat). Trebuia să iau doar două luni, dar am luat timp de nouă luni”, a declarat Cristi Chivu, pentru corrieredellosport.it.

Cristi Chivu, despre momentul accidentării cumplite

Cristi Chivu a oferit declaraţii şi despre momentul în care s-a accidentat. Acesta se declară recunoscător pentru faptul că este în viaţă, şi a mărturisit că a traversat un moment extrem de dificil.

„A fost ziua renașterii mele. Nu a fost deloc un moment ușor de gestionat. Am fost norocos. A fost foarte aproape, puteam să ajung să nu mai pot vorbi și să nu-mi mai mișc o parte a corpului. Zilele de convaleșcență, miile de întrebări pe care mi le-am pus, incertitudinile.

Sunt norocos că sunt un om normal. Din fericire, încă sunt în viață”, a declarat Cristi Chivu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Bogdan Lobonţ, amintiri de senzaţie din perioada Ajax

Bogdan Lobonţ a retrăit la AS.ro LIVE amintiri de senzaţie din perioada Ajax. El a povestit de ce el şi Cristi Chivu îşi spuneau unul altuia „Hagi”.

„Lobby” a povestit de ce el şi Cristi Chivu îşi spuneau unul altuia „Hagi”. Totul pleacă de la faptul că lui Luţu, colegul lor de la naţionala de tineret, i se spunea aşa. Au preluat această poreclă, doar că, după ce au ajuns la naţionala mare, Cristi Chivu a dat nas în nas cu adevăratul Gică Hagi. După această întâmplare i-a spus lui Lobonţ să nu îşi mai zică aşa.

„De la U21 (n.r.: ne spuneam aşa). Mass-media îi spunea lui Luţu „Hagi”. Şi când ne vedeam la naţionala de tineret ne ziceam „Hagi” în sus, „Hagi” în jos. Ne-au luat la naţionala mare. Şi tot aşa, „Hagi, unde stăm?”. Gică Hagi era pe scări. A venit şi l-a întrebat, „Cristi, iar stăm împreună?”. El „Nu, Gică, stau cu Bogdan”.

Reclamă

A venit şi mi-a zis: „De azi am terminat cu „Hagi”. Mai încolo, când ne vedeam la Giovanni ne luau să povestim cum ne spuneam „Hagi”. De atunci am decis să ne zicem „Gigi””, a povestit Bogdan Lobonţ în exclusivitate la AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și