Închide meniul
Foto

Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!

Reclamă

Publicat: 28 martie 2024, 23:01

Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!

Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu!

Horaţiu Moldovan şi Aza Gabriela / Colaj Instagram

Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Portarul titular al naţionalei şi Aza Gabriela s-au sărutat într-un clip postat de cântăreaţă pe InstaStory.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima vreme s-a tot vorbit despre faptul că Horaţiu Moldovan ar fi implicat într-o relaţie cu Aza Gabriela. Ei bine, acum a venit şi confirmarea (IMAGINI CU CEI DOI SĂRUTÂNDU-SE ÎN GALERIA FOTO)

Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu!

Aza Gabriela a avut o relaţie în trecut cu Dragoş Nedelcu. Cei doi s-au despărţit în primăvara lui 2022, după o relaţie de aproximativ doi ani.

Ea punea despărţirea de Nedelcu pe seama distanţei dintre ei doi şi a stilurilor de viaţă diferite. Ea puncta atunci că un fotbalist are nevoie de o femeie care să fie acasă pentru el. Vom vedea cum va decurge acum relaţia cu Moldovan.

Horaţiu Moldovan o sărută pe Aza Gabriela / captura InstaStory Aza Gabriela
Horaţiu Moldovan o sărută pe Aza Gabriela / captura InstaStory Aza Gabriela

Drumurile noastre erau foarte diferite, era extrem de greu să ne vedem. Ne venea foarte greu să ne vedem, era o distanță. Am stat cu el în casă doi ani, iar al treila an a fost foarte greu. El a stat în Germania, a avut un contract acolo, iar apoi a venit în România și s-a dus în Constanța.

Reclamă

Pe la final ne-am mai descurcat noi, dar a fost greu. Nu e vorba doar de distanță, cât era drumul ăsta diferit. Uneori e greu de înțeles… Nu mi-aș dori să fie în permanență lângă mine, dar să fie acolo și să am susținere.

Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă. Ne-am iubit foarte mult, am ținut extrem de mult unul la altul, dar am simțit amândoi că nu mai merg lucrurile și am ales să luăm această decizie.

Femeia care vrea un fotbalist trebuie să nu facă nimic, doar să stea după el. Să fie acasă când el vine din cantonament, să îl aștepte cu mâncare acasă și să stea lângă el. Eu făceam chestia asta, dar nu am mai putut să o duc”, susţinea Aza Gabriela.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România

Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, s-a viralizat, înainte ca portarul să fie titular în Columbia – România 3-2, meci transmis marţi, de la ora 21:30, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Fostul portar al Rapidului nu a apucat însă să debuteze în tricoul echipei antrenate de Simeone, dar a fost pe teren tot meciul în super-amicalul cu Columbia, disputat pe stadionul lui Atletico, Wanda Metropolitano.

„Astăzi, Moldovan joacă pe Civitas Metropolitano”, au scris cei de la Atletico pe contul de TikTok, pe melodia celor de la BUG Mafia „Cine e cu noi”.

„Hai, Horaţiu şi România!”, a fost un alt mesaj postat de spanioli.

Pe noua iubită a lui Horaţiu Moldovan o cheamă în buletin Gabriela Amzaru, dar e cunoscută de toată lumea ca Aza Gabriela. Ea s-a născut în Călăraşi. În vârstă de 25 de ani, Aza Gabriela şi-a făcut deja un nume în muzică, ea susţinând numeroase concerte. Pe Instagram, Aza Gabriela e urmărită de 115.000 de persoane.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și