Închide meniul

Mihaela Cambei, detalii despre cum i s-a schimbat viaţa după Jocurile Olimpice: „Mult mai strălucitoare! Trebuie să fiu atentă!”

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2024, 18:23

Reclamă
Mihaela Cambei, detalii despre cum i s-a schimbat viaţa după Jocurile Olimpice: „Mult mai strălucitoare! Trebuie să fiu atentă!

Mihaela Cambei, detalii despre cum i s-a schimnbat viaţa după Jocurile Olimpice

Mihaela Cambei, la un eveniment/ AntenaSport

Mihaela Cambei a oferit detalii despre cum i s-a schimbat viaţa, după Jocurile Olimpice 2024. Halterofila a transmis că este mult mai apreciată de către oameni, după ce a cucerit medalia de argint la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Cambei a avut o apariţie superbă la Gala Excelenţei, unde au fost prezenţi mai mulţi sportivi români, printre care şi Ana Bărbosu sau Vlad Stancu.

Mihaela Cambei, detalii despre cum i s-a schimbat viaţa după Jocurile Olimpice

Mihaela Cambei a purtat o rochie lungă, neagră, cu tocuri înalte. Sportiva a transmis că îi place să „strălucească” la fiecare eveniment la care participă.

Totodată, Mihaela Cambei a dezvăluit că şi-a făcut şi tatuajul promis după cucerirea medaliei de argint la Paris. Aceasta a declarat şi că a fost asaltată cu oferte de cluburi sportive, însă a preferat să rămână la CSM Oneşti, în oraşul său natal.

„Îmi place să strălucesc când pot şi când am ocazia. Pe pantofi îmi e dificil să merg, sunt învăţată cu ghetele de antrenament.

Reclamă
Reclamă

Viaţa o simt fix la fel, nu simt o diferenţă. Poate sunt mult mai văzută şi mult apreciată de mulţi oameni, aşa este. O văd mai strălucitoare, sunt în văzul tuturor, trebuie să fiu atentă, cred că ar avea ce învăţa de la mine şi trebuie să fiu atentă la ce scot pe gură.

Am făcut un tatuaj pe braţ, m-am ţinut de promisiune şi mi-am făcut unul dintre tatuaje. Nu ştiu ce urmează, mi-aş dori să se întâmple mai mult, nu-mi doresc să mă opresc aici.

M-a învăţat să fiu mult mai serioasă, să facă faţă provocărilor mult mai bine, această Olimpiadă m-a pus să trec prin ce n-am mai trecut până acum. M-a făcut să cred că sunt mult mai puternică.

Reclamă

(N.r. Ai primit oferte pentru transferuri) Da, am primit unele oferte dar am ales să rămân la clubul meu CSM Oneşti momentan. Acolo am crescut, mi se oferă ce am nevoie, încă nu simt nevoia să plec”, a declarat Mihaela Cambei.

Mihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac

Mihaela Cambei a făcut dezvăluiri tari şi a recunoscut că a fost uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac. Miliardarul român a oferit câte o maşină pentru fiecare medalie obţinută de sportivii români la Jocurile Olimpice.

„Maşina de la Ţiriac momentan este în parcare. M-am apucat deja să înscriu numerele, să înscriu maşina şi să încep să dau şi eu de permis anul ăsta. Nu am permis, nu am… trebuie să dau anul ăsta.

(A fost surpriză mare maşina asta? Te aşteptai?) Nu mă aşteptam, chiar a fost o surpriză. Am fost anunţată cred cu vreo două zile înainte să concurez. Ştiam că o să se dea o maşină. Prima dată era vorba, dacă nu greşesc, de David Popovici. După care au spus de aur. După care au spus că dau maşină la toată lumea care dă medalie. Şi am fost uşor surprinsă plăcut. Ne ajută foarte mult că suntem susţinuţi şi de români, practic. Că asta contează cel mai mult„, a spus Mihaela Cambei la gsp.ro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:05

Italia – Belgia și Anglia – Grecia LIVE SCORE (21:45). Meciurile serii din UEFA Nations League. Echipele de start

20:57

Ronaldinho nu renunţă la fotbal nici la 44 de ani! Starul brazilian a semnat cu un club din SUA

20:43

Florin Gardoș a auzit că Gigi Becali îl vrea, în continuare, pe Louis Munteanu la FCSB și a dat verdictul: „Nu văd de ce”

20:42

VideoNicolae Stanciu sună mobilizarea pentru Mondialul din America: „E timpul pentru România!”

19:43

Adevăratul motiv pentru care Kylian Mbappe nu a fost convocat la naţionala Franţei. „A fost decizia mea”

19:41

„Moştenirea ta va rămâne pentru totdeauna!” Novak Djokovic, mesaj emoţionant după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 4 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 5 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 6 Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune
Citește și