Închide meniul

Adesanya vs Blachowicz, prima înfrângere din carieră pentru african. Meciuri spectaculoase în gala UFC din această dimineață

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 7 martie 2021, 9:51

Adesanya vs Blachowicz, prima înfrângere din carieră pentru african. Meciuri spectaculoase în gala UFC din această dimineață

Profimedia Images

Blachowicz l-a învins pe Adesanya la decizie

Adesanya a suferit prima înfrângere din carieră. Africanul stabilit în Noua Zeelandă a fost învins la decizie de polonezul Jan Blachowicz, după un meci în care acesta din urmă a reușit să îl ducă la sol în două din cele cinci runde. Adesanya urcase o categorie în greutate, la semi-grea, el fiind campionul de la mijlocie. Deși a dominat schimburile în picioare, Adesanya nu a reușit să aibă răspuns atunci când polonezul l-a dus la sol, acolo unde l-a ținut timp de 2 runde, ceea ce i-a adus și victoria la decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meci, Adesanya a spus că are de gând să revină la categoria mijlocie, acolo unde vrea să continue să dețină centura, în timp ce Blachowicz a declarat că vrea ca următorul meci să fie împotriva lui Glover Teixeira, brazilianul care este, se pare, următorul la rând pentru un meci de titlu.

Descalificare incredibilă în alt meci de titlu

Meciul dintre cei doi nu a fost singura confruntare pentru o centură. Amanda Nunes, cea mai dominantă femeie din MMA, a demonstrat de ce nu are rival de ani de zile în UFC, demolând-o pe Megan Anderson în doar 2 minute, terminând meciul cu o finalizare la sol.

Cel mai confuz moment al galei a fost în al treilea meci de titlu, dintre Petr Yan și Aljamain Sterling. În runda a patra, Yan a trimis o lovitură de genunchi ilegală la capul adversarului, deși arbitrul îi spusese cu câteva secunde înainte să nu facă asta. Momentul a stârnit rumoare în sală, arbitrul descalificându-l pe Yan după ce s-a consultat și cu medicul galei. Decizia lui Yan de a-l lovi cu genunchiul pe adversar, într-un moment când regulamentul nu permitea, este una dintre cele mai greu de înteles decizii dintr-un meci de titlu, din toată istoria UFC-ului.

Un alt meci extrem de spectaculos și de interesant a fost între Islam Makhachev și Drew Dober. Primul este prietenul și urmașul lui Khabib Nurmagomedov în UFC. Islam l-a dominat total pe Drew Dober, unul dintre cei mai buni strikeri din categorie, și a câștigat prin finalizare la sol în runda a treia. 

Reclamă

Rezultatele de pe main card la UFC 259

Blachowicz l-a învins la decizie pe Adesanya

Amanda Nunes a învins-o prin finalizare la sol în prima rundă pe Megan Anderson

Aljamain Sterling a câștigat prin descalificarea lui Petr Yan

Reclamă 4 / 0/3

Islam Makhachev l-a învins prin finalizare la sol în runda a treia pe Drew Dober

Alexandar Rakic l-a învins la decizie pe Thiago Santos

Dominick Cruz l-a învins la decizie pe Casey Kenney

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și