Închide meniul

Max Verstappen aplaudă schimbarea din noul sezon de Formula 1: „Este mai logic acum”

Alex Masgras Publicat: 26 februarie 2024, 14:30 / Actualizat: 26 februarie 2024, 19:06

Reclamă
Max Verstappen aplaudă schimbarea din noul sezon de Formula 1: „Este mai logic acum

Max Verstappen aplaudă schimbarea din noul sezon de Formula 1: "Este mai logic acum"

Max Verstappen, în timpul unei conferințe de presă, înaintea testelor din Bahrain / Profimedia

Max Verstappen aplaudă schimbarea din noul sezon de Formula 1. Triplul campion mondial, care nu era un fan al weekend-urilor în care se organizau curse de sprint, este încântat de schimbarea de program din acest sezon. Formula 1 se va transmite pe Antena 1 şi în AntenaPLAY în următorii trei ani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, shootout-ul (calificările pentru cursa de sprint) vor avea loc în zilele de vineri, urmate sâmbătă de cursa de sprint și calificările pentru cursa propriu-zisă. Olandezul este încântat de această schimbare, din perspectiva abordării acestor weekend-uri, dar entuziamsul său pentru aceste curse rămâne în continuare scăzut.

Max Verstappen aplaudă schimbarea din noul sezon de Formula 1: „Este mai logic acum”

„Este un format mai bun față de sezonul trecut, aș spune, judecând după cum trebuie să abordăm weekendul. Dar nu sunt mai entuziasmat în ceea ce privește cursa de sprint.

Dar, cel puțin, cred că e mai bine deoarece vom fi capabili să schimbăm mașina în weekend. Este mai logic și cum sunt organizate sesiunile dintr-un weekend.

Cred că este mai logic cum este formatul acum. Pentru mine nu e deloc entuziasmant să concurez sau să câștig o cursă de sprint. Câteodată te blochezi. Știi că acel weekend e ruinat de la început și nu prea poți face mare lucru pentru a schimba ceva”, a declarat Max Verstappen, potrivit motorsport.com.

Reclamă

Unde vor avea loc cursele de sprint în 2024:

Max Verstappen și-a avertizat rivalii, înaintea noului sezon din Formula 1

Max Verstappen și-a avertizat rivalii, înaintea noului sezon din Formula 1. Triplul campion mondial este pregătit de un nou sezon în monopostul celor de la Red Bull și are mare încredere în munca depusă de echipa sa care a proiectat mașina de anul acesta. Formula 1 se va transmite pe Antena 1 şi în AntenaPLAY în următorii trei ani!

Verstappen a încheiat foarte fericit testele, mai ales că monopostul RB20 pare că face o treabă foarte bună în ceea ce privește ritmul de cursă și degradarea pneurilor. Olandezul a mai declarat că el și Sergio Perez mai au multe de descoperit despre adevăratul potențial al mașinii cu care Red Bull vrea să pună mâna pe cele două titluri mondiale puse în joc:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu am simțit o diferență mare față de mașina de anul trecut. Încă nu am descoperit adevăratul potențial al monopostului. E rândul nostru să îl deblocăm (n.r. el și coechipierul Sergio Perez). Am încredere în toată lumea din echipă. Nu mă interesează cum proiectează monopostul, atâta timp cât este rapid. Mereu e un mister atunci când ieși pe circuit, dar în ultimii ani ne-am descurcat de fiecare dată bine”, a declarat Max Verstappen, citat de marca.com.

Întrebat și despre Ferrari, echipă care a surprins în testele premergătoare noului sezon, triplul campion mondial a spus, plin de încredere: „Nu mă gândesc la ei”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și