Închide meniul

Florin Răducioiu, nemulţumit de „tricolori” după România – Irlanda de Nord 1-1: „Un meci dezamăgitor”! Pe cine a remarcat

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 martie 2024, 0:32

Florin Răducioiu, nemulţumit de „tricolori după România – Irlanda de Nord 1-1: „Un meci dezamăgitor! Pe cine a remarcat

Florin Răducioiu, nemulţumit de "tricolori" după România - Irlanda de Nord 1-1

Florin Răducioiu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Florin Răducioiu s-a arătat nemulţumit de „tricolori” după România – Irlanda de Nord 1-1. Fostul mare atacant al naţionalei, marcator a 4 goluri pentru România la Campionatul Mondial din 1994, a remarcat un singur jucător după meciul cu Irlanda de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu l-a elogiat pe Dennis Man, marcatorul golului României. Din păcate, a puncat că mai mulţi jucători ai naţionalei au avut o evoluţie modestă.

Florin Răducioiu, nemulţumit de „tricolori” după România – Irlanda de Nord 1-1: „Un meci dezamăgitor”! Pe cine a remarcat

Dennis Man a fost cel mai în formă jucător. E un plus în această seară. Un jucător extraordinar, după părerea mea.

Nu a fost un joc care să ne lase o părere pozitivă. În ceea ce priveşte jocul colectiv.

Câţiva jucători au avut evoluţii dezamăgitoare, chiar dacă era un joc amical.

Reclamă

Prea puţin pentru ce ne-am fi dorit în seara asta. Un test neconvingător din punctul de vedere al jocului. Mulţi jucători m-au dezamăgit.

Cu un adversar nu chiar modest. Primul gol a fost tipic britanic.

Prea puţin ca să emitem pretenţii să câştigăm meciul din seara asta. Man a fost cel mai în formă.

Reclamă 4 / 0/3

Mai sunt câteva meciuri ca să ne facem o idee mult mai clară. Pentru mine, repet, a fost un meci dezamăgitor din multe puncte de vedere”, a spus Florin Răducioiu pentru primasport.ro după România – Irlanda de Nord 1-1.

Andrei Burcă, semnal de alarmă înainte de duelul cu Columbia: „Sunt foarte dezamăgit, e un duş rece”! Mesajul pentru colegi

Andrei Burcă a tras un semnal de alarmă înainte de duelul cu Columbia, care va fi exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY marţi, de la ora 21:30.

Andrei Burcă s-a arătat foarte dezamăgit de prestaţia naţionalei din această seară. Fundaşul naţionalei a punctat că „tricolorii” trebuie să îşi ridice nivelul dacă vor să facă performanţă la EURO 2024.

(n.r: Primul meci după 4 luni, cum aţi simţit meciul, cum a fost?) Suntem dezamăgiţi. Probabil asta v-au spus şi colegii mei, pentru că ne-am dorit foarte mult să câştigăm această partidă, pentru suporterii care au venit la stadion.

Reuşisem în calificări să îi aducem alături de noi. Din păcate, am dezamăgit în această seară. Este un duş rece. Cu siguranţă ne va aduce cu picioarele pe pământ. Din acest moment suntem conştienţi că avem de muncit şi mai mult şi avem treabă.

Avem alte pretenţii de la noi dacă vrem să facem lucruri măreţe în Germania. Asta e realitatea. Trebuie să o privim ca nişte bărbaţi, în faţă, pentru că nu am făcut o partidă bună.

Nu a fost jocul pe care l-am practicat în preliminarii. Trebuie să fim conştienţi că avem şi mai mult de muncit.

Reclamă

„Trebuie să ne ridicăm nivelul după această calificare”

Cu siguranţă o să facem analiza acestui meci şi Mister ne va spune. Sunt foarte dezamăgit. Doar atât pot spune acum, că avem mult de muncit şi trebuie să ne ridicăm mult nivelul după această calificare.

(n.r.: Ce le vei spune colegilor în vestiar?) Că în această seară nu am făcut o partidă bună şi că avem mult de muncit. Asta e concluzia. Trebuie să fim conştienţi că în Germania vor fi cele mai bune echipe şi nivelul va fi şi mai ridicat.

(n.r.: Cum va fi cu Columbia?) Au jucător la Liverpool, Luis Diaz. Am văzut ce poate face. Suntem pregătiţi, dar, în acelaşi timp, trebuie să fim conştienţi că, indiferent de cum joacă adversarul, cheia este la noi pentru a putea face partide bune şi rezultate bune.

Grupul ne-a calificat, grupul a făcut această performanţă. Şi în această seară am fost aceeaşi familie, dar, din păcate, nu am reuşit acea partidă bună pe care ne-am dorit-o înainte de meci şi trebuie să reglăm anumite lucruri.

Suntem mulţi jucători valoroşi. De asta suntem cu toţii dezamăgiţi, voiam să prindem mai multă încredere.

(n.r.: Adrian Ilie, Gică Hagi au marcat super-goluri cu Columbia. Vine un super-gol cu Columbia de la un coleg?) Doamne-ajută”, a declarat Andrei Burcă în exclusivitate pentru AntenaSport după România – Irlanda de Nord 1-1.

Meciul României împotriva Columbiei e marţi, de la 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Amicalul României împotriva Columbiei, care se va disputa marţi, 26 martie, de la 21:30 (ora României) la Madrid, pe stadionul Civitas Metropolitano, va fi transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Horaţiu Moldovan ar putea avea şansa să fie titular chiar pe stadionul pe care evoluează echipa lui, Atletico Madrid.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și