Închide meniul

Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 martie 2024, 9:10

Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: Sunt trei pe două posturi!”

Mihai Stoica, anunţ teribil despre accidentarea lui Alexandru Băluţă

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară, pentru a se putea pregăti mai bine pentru EURO 2024. MM a declarat că totul depinde atacantul naționalei, dacă va fi sau nu prezent în Germania. Acesta a mai subliniat că e concurență mare pentru postul de atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a fost titular în duelul cu Columbia, având ratări uluitoare. În meciul cu Irlanda de Nord, atacantul a fpst rezervă neutilizată.

Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară

Mihai Stoica a analizat jocul României și a declarat că „tricolorii” nu au fost slabi, însă nivelul prestat de columbieni a fost unul net superior. MM a oferit declarații și despre situația lui Denis Alibec. Acesta consideră că atacantul trebuie să se antreneze mai mult, Edi Iordănescu fiind extrem de atent la aceste detalii.

În acest context, Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să vină în România pentru a se antrena, deoarece dacă se va pregăti suplimentar, cu siguranță nu va rata prezența la EURO 2024.

„Nu am fost noi foarte slabi, au fost ei foarte buni. Nu am văzut echipă care să joace atât de Rapid. Vârful ăsta de la Krasnodar e atât de bun. Noi jucăm cu Belgia. Nu mai sunt ce au fost, dar tot joacă la nişte echipe… iar de la mijloc în sus… Noi am fost slabi în Elveţia. Nu puteam să ne uităm la meci. Aici, cu Columbia, nu am fost slabi.

Reclamă

Am văzut ce a declarat Edi. Depinde foarte mult la Alibec cum va fi din punct de vedere fizic, dar dacă el va lucra suplimentar, nu riscă (n.r. să nu fie la EURO). Să vină în România, să se antreneze, să descarce datele din GPS şi să i le trimită lui Edi. El la chestiile astea e foarte minuţios.

Sunt trei jucători pe două posturi: Puşcaş, Alibec şi Drăguş. Nu cred că Mihăilă şi Coman vor lipsi. E posibil ca Edi să fi avut o discuţie particulară cu Drăguş, că el joacă la echipă de club şi poate a vrut să le dea mai multe minute celorlalţi atacanţi”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”

Laude la scenă deschisă din partea lui Mihai Stoica pentru un „tricolor”, după Columbia – România 3-2. Managerul general de la FCSB s-a declarat cucerit de Dennis Man, pe care îl consideră cel mai bun jucător român, la ora actuală.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica îl consideră pe Dennis Man ca fiind un titular indiscutabil la echipa naţională. Acesta a subliniat faptul că în partida cu Columbia, internaţionalul român şi-a pus imediat amprenta asupra jocului.

„Ianis Hagi a intrat bine ieri, a făcut deposedare, a dat gol. Tănase, la fel, a marcat. A intrat bine și Man. A dat pasă și a mai făcut două faze excepționale.

Nu poate niciodată ca primul 11 al României să fie fără Man! E cel mai bun fotbalist român la ora actuală, de departe!

Dennis Man parcă este din altă categorie. Este prea bun la momentul ăsta”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și