Închide meniul

Mihai Stoica nu a mai rezistat şi a răbufnit: „Nu te obligă nimeni să joci cu Puşcaş! Am zis că poate am eu o problemă cu el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2024, 22:16

Reclamă
Mihai Stoica nu a mai rezistat şi a răbufnit: „Nu te obligă nimeni să joci cu Puşcaş! Am zis că poate am eu o problemă cu el!

Mihai Stoica nu a mai rezistat şi a răbufnit

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica nu a mai rezistat şi a răbufnit la adresa lui George Puşcaş. Atacantul român a avut o prestaţie modestă în amicalul cu Liechtenstein, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica e de părere că Denis Alibec şi Drăguş sunt soluţii mai bune pentru atacul României. Oficialul de la FCSB a dat exemplu şi evoluţia atacantului român de la Bari.

Mihai Stoica nu a mai rezistat şi a răbufnit

E o mare problemă… că eu am zis că poate am eu ceva cu Puşcaş, dar după am văzut că toţi… Bun, a dat golul care ne a dus la EURO, dar nu joacă la Bari, o echipa slabă din Serie B, erau şanse mari să se ducă în Serie C. Acum chiar nu te obligă nimeni să joci cu el. Probabil o să joace Draguş şi Alibec. Dacă noi trebuie să stăm în Puşcaş atunci e ok”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

George Puşcaş, mesaj războinic după România – Liechtenstein 0-0

George Puşcaş a avut un mesaj războinic după România – Liechtenstein 0-0. Atacantul naţionalei României a spus că naţionala României se poate califica din grupe. George Puşcaş a mai spus că, personal, se simte pregătit pentru marile meciuri de la EURO 2024. Atacantul român a mai vorbit şi despre motivul pentru care România nu a putut să învingă Liechtenstein.

„În aceste meciuri e greu când adversarul se apără, se dublează în apărare. Am încercat că să dăm gol, nu ne-a intrat. Nu avem ce să facem decât să îmbunătăţim lucrul acesta şi să mergem mai departe. Nu cred că ar trebui să ne afecteze, pentru că la EURO va fi altceva, vor fi meciuri oficiale. Depinde mult de fiecare jucător. Trebuie să ţinem capul sus pentru că ne aşteaptă 3 meciuri de foc la EURO. Eu sunt pregătit, mă simt bine şi important e că am ieşit sănătoşi de pe teren.

Reclamă
Reclamă 4

Le transmit să fie aproape de echipa naţională pentru că avem nevoie de susţinerea lor la EURO. Mergem să reprezentăm România şi pe noi. Mergem acolo ca să ieşim din grupe şi să îndeplinim acest obiectiv. Am arătat că putem şi în calificări şi că suntem o echipă. Sunt foarte concentrat, sunt foarte pregătit„, a spus George Puşcaş în exclusivitate la Antena 1.

Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:05

„Nu există nimeni mai bun decât noi!” Luis de la Fuente nu s-a ferit de cuvinte după Spania – Italia 1-0! A uimit pe toată lumea

8:46

România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

8:39

FotoDupă ce a stat lângă Mourinho şi Sir Alex Ferguson, Răzvan Burleanu a văzut de lângă Regele Filip meciul Spania – Italia 1-0

8:23

EXCLUSIVEdi Iordănescu, între familie și națională! Selecționerul întârzie să dea un răspuns Federației Române de fotbal

8:21

România – Belgia la EURO 2024 | Florin Răducioiu știe ce tactică trebuie să folosească Edi Iordănescu: „Se supără, dar..”

0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și