Închide meniul

„Nea Puiu ne teroriza!” Mihai Pintilii, dezvăluiri savuroase de la echipa naţională: „Când ţipa şi se enerva era groasă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2023, 10:54

Reclamă
„Nea Puiu ne teroriza! Mihai Pintilii, dezvăluiri savuroase de la echipa naţională: „Când ţipa şi se enerva era groasă!

Mihai Pintilii a făcut dezvăluiri savuroase de la echipa naţională. Mihai Pintilii a jucat 46 de meciuri în tricoul României

Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, pe banca FCSB-ului / Profimediaimages

Mihai Pintilii a făcut dezvăluiri savuroase de la echipa naţională. Mihai Pintilii a jucat 46 de meciuri în tricoul României şi a reuşit să marcheze un singur gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a fost antrenat la echipa naţională de Victor Piţurcă, Anghel Iordănescu sau Cristoph Daum. Cu Iordănescu antrenor, Pintilii a jucat la EURO 2016. De altfel, delegatul de la FCSB spune că Anghel Iordănescu a fost cel mai exigent antrenor.

Mihai Pintilii, dezvăluiri savuroase de la echipa naţională

„Nea Puiu ne teroriza! Nu exista… Dacă nu știa el ceva. Dacă chemam frizerul trebuia să meargă la el să-l vadă. La Euro nu vă zic… Am mers în cantonament în Italia, apoi am ajuns în Franța, mergeam toți drepți. Nu mișcam nimic. Eram polițai. Noi am simțit că suntem la Euro la deschidere, atunci am simțit atmosfera. Era totul făcut ca la carte. Lui Raț i-a luat banderola, i-a dat-o lui Chiricheș, parcă. Ăsta era nea Puiu, nu-l schimbă nimic. Când țipa și se enerva era groasă!

Piți mai făcea câteo glumă, mai lăsa de la el. La nea Piți știai titulari cu două trei zile de meci. Când te punea să schimbi maieul știai că nu mai ești titular. Asta era a lui!”, a spus Mihai Pintilii la gsp.ro.

Povestea incredibilă de viaţă a lui Mihai Pintilii

Mihai Pintilii şi-a dezvăluit povestea incredibilă de viaţă. Până să ajungă jucător profesionist de fotbal, delegatul celor de la FCSB a muncit din greu pentru a-şi câştiga existenţa. Acesta a povestit cum a fost arestat în gară, pentru că nu avea bilet.

Reclamă

Mihai Pintilii a câştigat, de-a lungul carierei, două titluri de campion alături de FCSB, şi o Cupă a României.

„Puneam tablă pe casă, mă trimitea mama… Terminasem profesionala și aveam ajutor de șomaj. Mergeam cu tata la lucrări și puneam tablă pe casă. Făceam de toate. O altă grupă de băieți mă lua la blocuri, la șapă, căram pe 20-30 de lei. Doar să nu mă vadă mama acasă că stau degeaba”, a declarat Mihai Pintilii, pentru gsp.ro.

De asemenea, Pintilii a mai declarat că a mers să dea probe, alături de Ovidiu Mihalache, la Minerul Motru, însă ajunşi acolo, nu le-a mai răspuns nimeni la telefon. „Pinti” a dezvăluit că ulterior au plecat la Lugoj, pentru alte probe, iar pe drum au fost prinşi de controlorii din tren fără bilet. Delegatul celor de la FCSB a fost arestat astfel în gara din Severin.

Reclamă 4 / 0/3

„La ora 5 dimineața am luat trenul spre București să plecăm acasă. Nu voiam să mai merg nicăieri. Zece lei aveam, mâncasem și noi roșii, ce-am găsit. Am luat trenul spre București, dar cred că pe la Severin ne-a sunat impresarul.

„Ce faceți?”, „Mergem la București”. „Bă nenorociților, mergeți la Lugoj că vă așteaptă oamenii”. Eu îi ziceam lui Mihalache că e mai bine acasă. „Nu, nu”. Între timp, ne-a prins și controlorul. N-aveam bilete, nimic, ne-a luat buletinele cu bagajele.

Am coborât la Severin cu bagajele, ne-au predat la poliția TF. Ne-au băgat în secție, în gară. Ăla a avut suflet bun… Eram rupți de foame, obosiți. Ne-au dat buletinele și-am plecat”, a mai spus Pintilii, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și