Închide meniul

„Te gândești la o convocare la națională?” Constantin Budescu a dat imediat răspunsul! Ce a declarat „Magicianul” de la Farul

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2023, 16:07

Reclamă
Te gândești la o convocare la națională?” Constantin Budescu a dat imediat răspunsul! Ce a declarat Magicianul” de la Farul

„Te gândești la o convocare la națională?” Constantin Budescu a dat imediat răspunsul

Constantin Budescu, într-un meci / Hepta

„Te gândești la o convocare la națională?” este întrebarea la care Constantin Budescu a oferit imediat răspunsul. „Magicianul” celor de la Farul a fost sincer și a mărturisit că nu se pune problema unei reveniri sub „tricolor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a bifat 15 meciuri la echipa națională, de-a lungul carierei, reușind să marcheze și cinci goluri. Mijlocașul ajuns la 34 de ani a bifat ultimul meci sub „tricolor” în 2021, într-un amical cu Anglia.

„Te gândești la o convocare la națională?” Constantin Budescu a dat imediat răspunsul

Constantin Budescu a declarat că nu se mai gândește la echipa națională, fiind concentrat doar pe obiectivele pe care le are la Farul. Mijlocașul a transmis faptul că în acest sezon, va fi o luptă extrem de disputată pentru calificarea în play-off, până în ultima etapă.

De asemenea, „Budi” a tras concluziile după prima parte a sezonului la Farul. Acesta a transmis că rezultatele puteau fi și mai bune, campioana având un start foarte modest de sezon.

„O primă parte bună, se putea să fie și mai bună. Am început puțin mai prost, dar sperăm să terminăm bine. Eu mă simt foarte bine și în continuare lucrurile cred că o să fie OK. Este cel mai strâns campionat cu diferență mică de puncte între echipe și oricine poate prinde play-off-ul.

Reclamă

O să fie o luptă destul de disputată și probabil se va da lupta până în ultima etapă. Îmi doresc să ajut cât mai mult echipa. Important este ceea ce facem pe plan colectiv, să obținem puncte și să ne calificăm în play-off.

Nu m-am gândit la o convocare. Nu cred că se pune problema. Eu îmi doresc să ne îndeplinim noi obiectivul aici la club”, a declarat Constantin Budescu, într-un interviu pentru Farul TV.

Constantin Budescu, uluit de ceea ce se întâmplă la sistemul VAR în România

Constantin Budescu a fost uluit de ceea ce se întâmplă la sistemul VAR în România. Totul după Farul – Rapid, scor 0-0, din etapa a 21-a a Ligii 1, în care constănţenii au avut trei goluri anulate.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi am încercat să ne facem treaba, să marcăm, probabil că trebuia să înscriem şi a patra oară ca să se pună. Asta e, încheiem anul binişor. Sperăm ca la anul să câştigăm mai multe meciuri acasă. Dacă le câştigam, eram sus de tot!

Am început destul de prost, au fost şi acele meciuri de Europa, a fost puţin dificil. Bine că ne-am revenit şi am ieşit din acea pasă proastă. Am pierdut puncte în minutul 90, în minutul 91, cu 4 puncte puteam să spunem că suntem bine.

Stau următoarea etapă. Eu am atins şi mingea, şi piciorul lui. Nu ştiu cum se judecă. Nu mai vreau să vorbesc, am avut un penalty, henţ… nu s-a vorbit de penalty-urile de la UTA. Noi nu prea suntem băgaţi în seamă. Cu Larie i s-a dat galben după ce i s-a spus de la VAR. Se spune şi la galben? Se anunţă şi la VAR sau am făcut noi nişte reguli pe aici pe la noi?„, a declarat Constantin Budescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și